X

Netflix a Dezvaluit la o Premiera Importanta, un Nou Sezon al unei Serii Incendiare

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere, a luat prin surprindere foarte multa lume, dupa ce a decis sa faca un anunt oficial cu privire la urmatorul sezon al antologiei “Monster”, asta chiar la evenimentul de lansare pentru actuala serie, care va fi disponibila d emaine.

Netflix, in cadrul premierei din Los Angeles a celui mai recent film din serie, Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, prin co-creatorul Ryan Murphy a dezvaluit ca urmatoarea poveste din aceasta antologie celebra se va concentra pe notoriul criminal Ed Gein.

Netflix a permis inclusiv dezvaluirea unui detaliu important care a atras atentia fanilor, mai exact faptul ca actorul Charlie Hunnam, cunoscut pentru rolurile sale din Sons of Anarchy si Rebel Moon Part One: A Child of Fire, va prelua rolul principal in acest sezon.

Primul sezon al acestei serii de antologie, DAHMER — Monster: The Jeffrey Dahmer Story, i-a avut in rolurile principale pe Evan Peters, care a interpretat rolul criminalului in serie Jeffrey Dahmer, si pe Neecey Nash, care a jucat rolul Glendei Cleveland.

Netflix a Dezvaluit la o Premiera Importanta, un Nou Sezon al unei Serii Incendiare

Netflix s-a bucurat de un succes urias cu acea serie, ea atingand peste 1 miliard de ore de vizionare in primele 60 de zile de la lansare. Serialul s-a clasat rapid in topul celor mai vizionate productii Netflix, devenind al treilea cel mai popular serial in limba engleza din istoria platformei.

Avand in vedere impactul masiv al primului sezon, Netflix a comandat doua noi sezoane ale antologiei de succes creata de Ryan Murphy si Ian Brennan. Al doilea sezon, Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, va fi disponibil pe Netflix incepand cu 19 septembrie.

Acesta spune povestea fraților Lyle si Erik Menendez, care au fost condamnati in 1996 pentru uciderea parintilor lor, José si Mary Louise „Kitty” Menendez. Distributia acestui sezon ii include pe actori de renume, precum Javier Bardem, Chloë Sevigny, Cooper Koch si Nicholas Alexander Chavez.

Netflix a confirmat ca productia pentru cel de-al treilea sezon al antologiei va incepe luna viitoare, iar fanii asteapta cu nerabdare sa descopere povestea lui Ed Gein, care promite sa fie la fel de captivanta si infricosatoare.

Cu fiecare nou sezon, “Monster” demonstreaza ca este una dintre cele mai captivante serii de pe Netflix, continuand sa atraga un numar urias de spectatori. Fanii pot fi siguri ca urmatoarele episoade vor aduce noi perspective asupra povestilor criminalilor in serie care au socat lumea, iar Netflix isi consolideaza pozitia de lider in productiile de acest gen.

This post was last modified on sept. 18, 2024, 12:43 AM 00:43

Disqus Comments Loading...