X

Olanda: Masuri Oficiale Fara Precedent care ARUNCA in AER Schengen si Aderarea Deplina a Romaniei

Olanda, incurajata de masurile luate de Germania incepand de luni, a decis sa reactioneze extrem de dur si sa arunce in aer Spatiul Schengen si aderarea deplina a Romaniei, iar asta pentru ca guvernul de la Haga a hotarat sa anunte Comisia Europeana ca nu vrea sa mai repecte regulile UE privind azilul, vrea sa-si protejeze mai bine granitele si nu doar atat.

Olanda vrea sa limiteze calatoriile in propriul teritoriu, reglementarile privind reintregirea familiei si sa deporteze mai usor persoanele care nu au drept de azil, reactia sa fiind in tandem cu cea a Germaniei, dar din pacate totul arunca in aer reglementarile existente si risca sa blocheze aderarea deplina a Romaniei la Schengen, facand-o oricum inutila.

Olanda astepta de ceva vreme sa ia masurile acestea, guvernul actual de la Haga fiind unul cu multi extremisti, astfel ca e de asteptat ca masurile sa fie puse in aplicare cat se poate de rapid, indiferent ce va spune Comisia Europeana, iar visul aderarii depline a Romaniei la Schengen, ar putea ramane nimic mai mult decat un vis imposibil de indeplinit.

“Tocmai am informat Comisia UE că vreau să renunț la migrație în Europa pentru Țările de Jos. Trebuie să ne confruntăm din nou cu propria noastră politică de azil! Țările de Jos nu pot face față afluxului mare de solicitanți de azil. Trebuie făcut ceva pentru a face față acestei crize.

Pentru a recâștiga controlul asupra situației, acest guvern introduce cel mai strict regim de azil de până acum. Prin limitarea afluxului, proceduri rapide, un control mai strict la frontieră, limitarea posibilității de călătorie în legătură cu reîntregirea familiei și o concentrare fermă pe întoarcere.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 18, 2024, 7:43 PM 19:43

Disqus Comments Loading...