X

BANCA Transilvania: Clientii ATENTIONARI, Decizia de Ultim Moment cu o Masura Importanta in Romania

BANCA Transilvania, una dintre institutiile financiare comerciale cele mai mari din toata Romania la ora actuala, a emis in mod oficial o atentionare de ultim moment pentru clientii sai, dezvaluind ca va desfasura o serie de teste la sistemele sale informatice in noaptea dintre 21 si 22 septembrie, intre orele 01:00 si 07:00.

BANCA Transilvania explica in cadrul website-ului sau ca aceste teste fac parte dintr-un proces anual, menit sa asigure buna functionare si actualizarea sistemelor tehnologice utilizate de banca. Astfel de verificari sunt esentiale pentru mentinerea sigurantei si eficientei serviciilor bancare oferite clientilor.

BANCA Transilvania afirma ca in timpul acestui interval orar, mai multe dintre aplicatiile bancii vor functiona cu intermitente. Printre acestea se numara aplicatiile de online banking BT GO, BT24, Neo BT si BT Ultra. De asemenea, serviciul de Plati instant, care permite transferuri rapide intre conturi bancare, va fi afectat in acelasi interval de timp.

BANCA Transilvania: Clientii ATENTIONARI, Decizia de Ultim Moment cu o Masura Importanta in Romania

BANCA Transilvania asigura clientii ca toate cardurile emise pana acum vor functiona normal pe toata durata operatiunilor de mentenanta. In plus, aplicatia BT Pay, folosita pentru platile cu cardul prin intermediul telefonului mobil, va ramane complet functionala, permitand efectuarea platilor contactless fara intreruperi.

BANCA Transilvania, prin reprezentantii sai le recomanda clientilor sa isi planifice tranzactiile bancare inainte sau dupa intervalul mentionat, pentru a evita neplacerile cauzate de posibilele disfunctionalitati ale platformelor digitale. Desi aceste intreruperi sunt programate si necesare, Banca Transilvania isi cere scuze pentru eventualele inconveniente create si asigura clientii ca toate operatiunile sunt realizate pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si pentru a oferi un nivel ridicat de securitate cibernetica.

Testele sunt o parte esentiala a procesului de modernizare si intretinere a sistemelor bancare, astfel incat clientii sa beneficieze de servicii rapide si sigure. BANCA Transilvania subliniaza ca aceste intreruperi sunt temporare si sunt necesare pentru optimizarea continua a platformelor digitale.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 19, 2024, 12:23 PM 12:23

Disqus Comments Loading...