Telekom Loveste Direct in DIGI Mobil cu un IMPORTANT Anunt pentru Toti Romanii

Telekom Loveste Direct DIGI Mobil IMPORTANT Anunt Toti Romanii

Telekom a anuntat o decizie foarte importanta, cu care loveste direct in DIGI Mobil si planurile companiei DIGI de a isi continua drumul de succes, prin lansarea ofertei speciale de toamna, oferind reduceri semnificative si servicii nelimitate pentru clientii sai.

Telekom spune ca noua oferta aduce o reducere de 50% la achizitionarea telefoanelor performante, impreuna cu servicii de voce, date si SMS nelimitate pe teritoriul national, precum si acces la roaming SEE, pentru clientii care se porteaza la Telekom.

Telekom dezvaluie ca printre beneficiile principale se numara un abonament complet nelimitat pe plan national la doar 3 euro pe luna, valabil atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii, pe o durata de 24 de luni. Aceasta oferta vine sa raspunda nevoilor diverse ale clientilor, indiferent de segmentul din care fac parte.

Telekom Loveste Direct in DIGI Mobil cu un IMPORTANT Anunt pentru Toti Romanii

Clientii care opteaza pentru abonamentul Nelimitat 19, cu o durata contractuala de 24 de luni, vor putea beneficia de reduceri substantiale la telefoane de top. Pentru cei care nu doresc sa achizitioneze un telefon, Telekom ofera un abonament cu servicii nelimitate (voce, date si SMS) si acces la roaming SEE la un pret incredibil de 3 euro pe luna, pentru un contract pe 24 de luni.

Companiile care aleg Telekom beneficiaza de o serie de dispozitive de ultima generatie, disponibile in magazinele fizice sau online pe telekom.ro. De exemplu, cei care opteaza pentru abonamentul Business Global 30, cu o durata contractuala de 24 de luni, pot achizitiona smartphone-ul Samsung Galaxy S24 (256 GB) la pretul special de 199 euro.

„Prin noua oferta de portare, ne propunem sa indeplinim asteptarile si sa devenim si mai relevanti pentru clienti, oferindu-le acces la reteaua 5G, abonamente nelimitate la preturi avantajoase, cat si reduceri de 50% la telefoane selectate. Va invitam sa descoperiti serviciile noastre, atat in magazinele Telekom, cat si pe telekom.ro, pentru a ramane conectati cu cei dragi si cu partenerii de afaceri,” a declarat Mircea Hategan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile.

Ofertele sunt valabile in perioada 19 septembrie – 30 octombrie 2024. Pentru mai multe informatii, vizitati www.telekom.ro sau contactati serviciul clienti Telekom. Aceasta toamna vine cu oportunitati de nerefuzat pentru clientii Telekom, fie ca sunt persoane fizice sau juridice, oferind servicii premium si telefoane performante la preturi accesibile.

author avatar
Redactia iDevice.ro