Netflix: Vestile Spectaculoase pentru Serialul Extrem de Popular, Iubit de Toata Lumea

Netflix Vestile Spectaculoase Serialul Extrem Popular Iubit Toata Lumea

Netflix are vesti extraordinar de bune pentru fanii unuia dintre cele mai populare seriale existente in platforma sa in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa dea startul oficial productiei pentru ultimul sezon al fenomenului global Stranger Things, si fanii sunt in extaz.

Netflix, sub sloganul „Prietenii nu mint… spectacolul este din nou in productie”, a confirmat ca Stranger Things revine pentru sezonul final, iar echipa de tocilari din Hawkins este pregatita sa infrunte noi provocari – sau poate nu chiar pregatita – dar cu siguranta gata sa dea piept cu Vecna.

Netflix a confirmat ca data de 8 ianuarie 2024 marcheaza inceputul oficial al productiei, iar pana la jumatatea lunii iulie, echipa de filmare va fi deja la mijlocul drumului pentru a incheia aceasta epopee iubita. Fanii pot deja sa arunce o privire asupra distributiei in videoclipuri din culise, unde regasim fetele familiare si cativa noi actori care se alatura echipei.

Sadie Sink, care o interpreteaza pe Max, a declarat: „Doar savuram fiecare moment”. In acelasi timp, Jamie Campbell Bower, care da viata sinistrului Vecna, a taiat scurt: „Sezonul 4 a fost mare. Sezonul 5 se simte cu siguranta mai mare.”

Netflix: Vestile Spectaculoase pentru Serialul Extrem de Popular, Iubit de Toata Lumea

Netflix spune ca sezonul 4 a lasat fanii in suspans, iar acum, conform lui Finn Wolfhard (Mike), el este nerabdator sa filmeze din nou cu prietenii sai de la inceput: Will (Noah Schnapp), Lucas (Caleb McLaughlin), Dustin (Gaten Matarazzo) si, desigur, Mike. Cu toate acestea, McLaughlin avertizeaza fanii ca, asa cum se intampla in fiecare sezon, „nu stii niciodata la ce sa te astepti”. Acest sezon promite noi rasturnari de situatie si multe mistere.

Nou-venitii Nell Fisher, Jake Connelly si Alex Breaux se alatura echipei in sezonul final. De asemenea, Linda Hamilton, faimoasa pentru rolurile din The Terminator si Children of the Corn, a confirmat ca va avea un rol misterios in sezonul 5. Fanii deja se intreaba cum va contribui ea la povestea acestui univers, dar detaliile raman ascunse, la fel de necunoscute ca si Upside Down.

Creatorii serialului, fratii Duffer, au confirmat ca multe dintre intrebarile ramase despre Upside Down vor fi elucidate in acest sezon. De altfel, sezonul 5 va dezvalui informatii esentiale care vor transforma intelegerea acestui univers. „Tot ce a ramas in acel document de mitologie va avea un impact major in ceea ce va urma”, au declarat ei. Stranger Things sezonul 5 va fi o calatorie de neuitat – iar Netflix promite sa ne tina cu sufletul la gura pana la ultimul episod.