X

Formula 1 ARUNCATA in AER de Lewis Hamilton, Anunturile de Ultim Moment ale Pilotului

Formula 1 este aruncata intr-un nou scandal de catre Lewis Hamilton, iar asta pentru ca binecunoscutul pilot de la Mercedesc continua sa aiba opinii puternice impotriva altora, astfel ca acum a vorbit despre declaratiile recente ale presedintelui FIA, Ben Sulayem, care a vorbit despre diferentele dintre rap si cursele F1, cu un accent rasial nu chiar atat de subtil.

Formula 1 are un nou scandal in centrul atentiei deoarece presedintele FIA i-a comparat pe pilotii F1 cu rapperii, ceea ce a adus o serie de declaratii acide ale lui Lewis Hamilton, care a vazut un element rasial in ceea ce a afirmat Ben Sulayem, iar de aici ar putea porni multe discutii nu chiar atat de prietenoase intre cei doi in urmatoarele luni.

Formula 1 este un sport cu o diversitate foarte mare de piloti, din diverse tari si diverse medii, astfel ca membrii din conducerea organismelor principale trebuie sa fie foarte atenti la ceea ce spun, astfel incat sa nu riste sa supere piloti ca Lewis Hamilton, care au un cuvant foarte “greu” de spus cand vine vorba despre felul in care se desfasoara cursele.

“A spune „rapperi” este foarte stereotipic si nu ne reprezinta in vreun fel. Dacă te gândești bine, majoritatea rapperilor sunt negri. Deci, când presedintele FIA spune: „Nu suntem ca ei”, aceste cuvinte reprezinta alegere foarte greșită. Există un element rasial acolo.

Uiți că există copii care ascultă ceea ce spui, cand ai o functie de acest gen. Deci sunt de acord în acest sens. Dacă asculți unii dintre șoferii mai tineri, ei nu au înțeles încă și, la un moment dat, probabil că o vor face. a declarat pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 21, 2024, 2:00 PM 14:00

Disqus Comments Loading...