Franta: Masurile Oficiale Dure de ULTIM MOMENT ale Viitorului Premier Vizand si Aderarea Romaniei la Schengen

Franta Masurile Oficiale Dure ULTIM MOMENT Viitorului Premier Vizand Aderarea Romaniei Schengen

Franta, care si-a anuntat zilele trecute sustinerea pentru finalizarea aderarii depline a Romaniei la Schengen, face acum prin viitorul sau premier, Michel Barnier, un nou anunt care ar putea pune bete in roate, sau ar putea ajuta acest proces, in functie de modul in care Parisul vrea sa implementeze tot ceea ce anunta cu surle si trambite, acum cu un nou premier.

Franta vrea, conform lui Michel Barnier, sa inaspreasca serios conditiile de imigratie pe teritoriul sau, inclusiv prin protejarea mai agresiva a granitelor tarii, iar masurile acestea ar putea face mai mult rau decat bine procesului de aderare deplina a Romaniei la Schengen, desigur in functie de modul in care ele vor fi implementate in mod oficial.

Franta nu este singura tara care isi schimba politica privind migratia in momentul de fata, Germania dand totul unor schimbari majore, la care putine alte state europene se gandeau serios inainte de acest punct, iar tot acest context ar putea face aderarea deplina a Romaniei la Schengen mult mai dificila decat isi imagineaza foarte multa lume acum.

“Privind din exterior, ai impresia că granițele sunt la fel de poroase ca o sită și că fluxurile de migrație nu sunt sub control. Vom schimba asta.Nu cu ideologia nu cu vorbe goale, ci cu măsuri concrete și propuneri legislative şi propuneri concrete din partea mea propriul meu partid, dar mai sunt și alții.

Propuneri vin de peste tot, eu asculta, pentru că nimeni nu are monopolul discuției, iar ideile bune vreau sa fie discutate. Pentru problemele pe care le avem, vreau să găsim soluțiile cele mai bune. Vreau să controlăm imigrația într-un mod riguros și umanist și o vom face.”

author avatar
Redactia iDevice.ro