X

Germania si Franta Coopereaza, Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT in UE care Implica Aderarea Romaniei la Schengen

Germania si Franta cooperarea pentru a forta Comisia Europeana sa ia o decizie pe care o amana de foarte multa vreme, adica din momentul in care Marea Britanie a decis sa paraseasca uniunea, iar asta pentru ca ambele tari cer incheierea unui acord privind migratia, ceea ce ar putea fi de mare ajutor si pentru aderarea deplina a Romaniei la Schengen.

Germania si Franta au trimis o scrisoare catre Comisia Europeana prin care incheierea unui acord de accest gen, cat mai rapid, pentru a se reduce si presiunea pe Spatiul Schengen, asaltat de sute de mii de migranti in fiecare an, deci un acord ar putea fi de ajutor, mai ales pentru a creste sansele si ca aderarea deplina a Romaniei la Schengen sa aiba loc.

Germania si Franta colaboreaza intr-un mod surprinzator, avand in vedere cat de multe contre au existat intre guvernele celor doua tari pe terma migratiei, dar Marea Britanie e de mult o problema in ceea ce priveste migratia ilegala, asa ca ramane de vazut ce decizii vor fi luate si cat va ajuta asta aderarea Romaniei la Schengen.

“Brexitul a avut un impact foarte dăunător asupra coerenței politicii noastre de migrație. Comisia UE trebuie să prezinte rapid un proiect de mandat de negociere pentru un acord cu Marea Britanie. Lipsa prevederilor care să reglementeze circulația persoanelor între Regatul Unit și spațiul Schengen contribuie în mod evident la dinamica fluxurilor de migrație neregulată.

Rutele de migrație către Marea Britanie care traversează Europa continentală reprezintă, de asemenea, aproape o treime din intrările ilegale în spațiul european Schengen. Lipsa perspectivelor legale în Regatul Unit întărește rețelele de contrabandă. au declarat Nancy Faeser si Gerald Darmanin.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 21, 2024, 7:29 PM 19:29

Disqus Comments Loading...