X

iPhone 17: Primele 2 Vesti despre Schimbarile la care ar Lucra Apple

iPhone 17 intra acum in centrul atentiei, din moment ce iPhone 16 a fost deja lansat si il puteti cumpara din aceasta pagina, compania Apple pregatind, aparent o serie de imbunatatiri importante in ceea ce priveste display-ul, incluzand un ecran ProMotion de 120Hz, similar cu cel disponibil pe modelele Pro din generatiile anterioare.

iPhone 17 ar urma sa le va ofere utilizatorilor o experienta mult mai fluida, fie ca vorbim de navigarea prin aplicatii, rularea continutului video sau gaming. Aceasta imbunatatire ar putea atrage utilizatorii obisnuiti, care isi doresc performante mai bune fara a investi in modelul Pro.

iPhone 17, in ciuda entuziasmului legat de display-ul de 120Hz, ar putea avea si cateva dezamagiri, daca vorbim despre  versiunea Pro. Se pare ca tehnologia Face ID sub ecran, mult asteptata de catre fanii Apple, nu va fi inclusa in acest model.

Desi multi sperau ca viitorul iPhone 17 Pro sa elimine decupajul clasic din partea superioara a ecranului, oferind un design complet edge-to-edge, zvonurile sugereaza ca aceasta functie va mai intarzia, compania Apple nefiind multumita inca de implementare.

Se crede ca Apple continua sa lucreze la perfectionarea acestei tehnologii, dar este posibil ca ea sa nu fie pregatita pentru implementare inca. In schimb, Face ID-ul va ramane in acelasi format traditional, cu decupajul specific prezent pe ecran, ceea ce ar putea dezamagi pe cei care asteptau o schimbare estetica radicala.

Pana la lansarea oficiala, care ar putea avea loc in toamna anului viitor, toate aceste informatii raman la stadiul de speculatii. Cu toate acestea, fanii Apple sunt nerabdatori sa vada ce alte surprize va aduce iPhone 17, pe langa acest upgrade al display-ului, si cum va raspunde compania la cerintele pietei in continua evolutie.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 21, 2024, 12:16 AM 00:16

Disqus Comments Loading...