X

Vodafone Anunta o Premiera Europeana pentru Romania, Mesajul Important Transmis Clientilor

Vodafone, una dintre principalele retele de telecomunicatii din Romania, a decis sa aduca in atentia romanilor una dintre realizarile majore pentru tara noastra, deoarece se remarca drept un pionier in domeniul tehnologiei de salvare montana

Vodafone spune ca Romania este singura tara din Europa care dispune de acoperire nationala pentru programele de detectie automata utilizate in operatiunile de salvare. Salvamontistii romani se bazeaza pe drone avansate pentru a gasi indicii umane in imagini capturate din aer, analizate cu ajutorul inteligentei artificiale.

Vodafone sustine ca aceasta tehnologie inovatoare este sustinuta de reteaua sa de telecomunicatii mobile, cea mai buna retea mobila certificata, folosita de peste 85% dintre salvatorii montani din tara in misiuni de salvare, ceva ce n-ar trebui sa surprinda, avand in vedere investitiile facute.

Vodafone Anunta o Premiera Europeana pentru Romania, Mesajul Important Transmis Clientilor

Conform Vodafone, utilizatorii nu trebuie sa aleaga intre acoperire si viteza, deoarece reteaua lor ofera ambele la cele mai inalte standarde. Aceasta fiabilitate face din Vodafone prima optiune pentru mai mult de 70% dintre banci, companii de curierat si furnizori de energie electrica din Romania.

Din 2015, Vodafone Romania a primit anual recunoasteri pentru serviciile sale eficiente, oferite clientilor. Certificarile au fost acordate de umlaut, o organizatie independenta de evaluare comparativa. In martie 2024, pentru al treilea an consecutiv, reteaua Vodafone a fost desemnata „Best in Test” de catre umlaut.

Vodafone a obtinut un punctaj de 915 puncte – cel mai mare scor din cadrul evaluarii. Aceste punctaje reflecta performanta superioara a retelei atat in servicii mobile de voce, cat si in date, precum si in ceea ce priveste fiabilitatea generala.

Cu o acoperire nationala extinsa si o retea mobila certificata pentru calitate si fiabilitate, Vodafone continua sa fie partenerul preferat atat pentru echipele de salvare montana, cat si pentru companiile care depind de comunicatii rapide si sigure in activitatea lor de zi cu zi.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 21, 2024, 8:27 PM 20:27

Disqus Comments Loading...