X

Criticile de ULTIM MOMENT ale lui Nicusor Dan, ce Reclama Primarul Bucurestiului

Nicusor Dan, primarul general al Bucurestiului, este in continuare extrem de implicat in dezvoltarea Bucurestiului, pentru a le oferi locuitorilor o calitate a vietii cat mai ridicata, iar asa a a anuntat ca lucrarile de modernizare a retelei de termoficare din capitala sunt in plina desfasurare, iar zonele afectate de aceste lucrari sunt refacute in ritm alert.

Nicusor Dan afirma ca un exemplu notabil este Bulevardul Ion Mihalache, unde in prezent se toarna beton si se asfalteaza punctele de acces in galeriile retelei de termoficare, in cadrul santierului de la Obiectivul 4 – Magistrala II-III Grozavesti. “Refacem zonele afectate de lucrarile pentru modernizarea retelei de termoficare”, a declarat primarul Nicusor Dan.

“Pe Bulevardul Ion Mihalache, se toarna beton si se asfalteaza fiecare punct de acces in galeriile retelei de termoficare, dupa ce Compania Municipala Energetica a finalizat lucrarile majore.” Aceste interventii includ turnarea de beton rutier in zona statiilor de transport public si inlocuirea placilor de beton armat in caminele de vizitare ale galeriei de termoficare.

Nicusor Dan afirma si ca magistrala II-III Grozavesti, parte a Obiectivului 4, are o lungime totala de 11 kilometri, dintre care peste 7 kilometri au fost deja modernizati si pusi in functiune. Lucrarile sunt parte dintr-un plan amplu de reabilitare a retelei de termoficare din Bucuresti, care include 15 santiere active, finantate atat din fonduri europene, cat si prin cofinantare locala si de la Ministerul Dezvoltarii.

Nicusor Dan a criticat deasemenea autoritatile care, in opinia sa, nu inteleg impactul urbanismului asupra traficului din Bucuresti. „Am avut un soc sa aflu ca exista persoane, inclusiv in autoritati, care cred cu tarie ca dezvoltarea urbana nu produce trafic. Premierul a invitat primarii la o discutie despre trafic, propunand solutii superficiale, precum adaugarea de politisti in intersectii. Eu am spus ca problema majora a traficului vine din constructiile ilegale care continua de 20 de ani.”

Primarul General a mentionat ca a invitat premierul sa viziteze un santier pentru a discuta problema constructiilor ilegale, dar acesta nu a raspuns invitatiei la timp. „L-am invitat cu o ora inainte si a promis ca vine maine la Primarie pentru a discuta subiectul”, a adaugat Nicusor Dan.

Nicusor Dan a incheiat afirmand ca reglementarile de urbanism din Bucuresti au fost suspendate de instanta, iar in baza acestor reglementari s-au emis sute de autorizatii pentru proiecte mari, unele dintre ele fiind deja suspendate de primarie.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 22, 2024, 2:23 PM 14:23

Disqus Comments Loading...