E.ON Importante Informari Oficiale de ULTIM MOMENT, Clientii din Romania Vizati

E.ON Importante Informari Oficiale ULTIM MOMENT Clientii Romania Vizati

E.ON, unul dintre principalii furnizori de servicii de energie in Romania, cu peste 3.4 milioane de clienti care se bazeaza pe electricitatea si gazele sale naturale, anunta ca a realizat investitii record de 857 milioane de lei (aproximativ 173 milioane de euro), marcand o crestere de 31% fata de 2022.

E.ON afirma ca fondurile au fost directionate spre dezvoltarea de retele noi, modernizarea infrastructurii existente de energie electrica si gaze naturale, precum si in proiecte de automatizare si digitalizare, cu scopul de a imbunatati calitatea serviciilor oferite clientilor.

E.ON subliniaza totodata ca modernizarea retelelor si digitalizarea activitatilor au inregistrat cele mai semnificative cresteri ale investitiilor, cu procente de 89% si respectiv 48% fata de anul precedent. Acest accent pe inovatie si eficienta reflecta angajamentul E.ON fata de gestionarea sustenabila a resurselor energetice si contributia la un viitor mai verde, reducand impactul asupra mediului si oferind servicii superioare clientilor.

Retelele Delgaz Grid preiau in prezent energie de la aproximativ 13.900 de prosumatori conectati, cu o putere instalata de pana la 184 kW. In total, peste 1 GW de energie regenerabila este integrat in reteaua companiei, subliniind rolul sau in promovarea surselor de energie verde.

E.ON Importante Informari Oficiale de ULTIM MOMENT, Clientii din Romania Vizati

Pentru al treilea an consecutiv, Delgaz Grid s-a clasat pe primul loc in ceea ce priveste calitatea serviciului de distributie a energiei electrice in Romania, avand cea mai mica durata a intreruperilor neplanificate. In 2023, durata medie a acestor intreruperi pentru utilizatorii conectati la reteaua Delgaz Grid a scazut la 67,93 minute, semnificativ sub media nationala de 103,92 minute.

Datorita investitiilor constante si a masurilor operationale eficiente, Consumului Propriu Tehnologic (CPT) al retelei electrice s-a redus la 9,4%, depasind obiectivele de scadere stabilite. De asemenea, consumul tehnologic (CT) al retelei de gaze naturale a fost redus la 1,7% in 2023.

Compania isi consolideaza pozitia de lider in tranzitia catre mobilitatea electrica, avand ca obiectiv sprijinirea oamenilor, companiilor si comunitatilor cu solutii de mobilitate accesibile, fiabile si ecologice, inclusiv integrari cu sisteme fotovoltaice. In 2023, au fost instalate 172 de puncte de incarcare pentru masini electrice, totalizand 428 de puncte de incarcare la nivel national.

E.ON s-a implicat activ in schimbarea obiceiurilor de consum energetic prin proiecte si campanii de informare precum “Statia de Energie” si “despre-energie.ro”. Aceste initiative au ca scop educarea clientilor pentru a intelege mai bine sectorul energetic si pentru a adopta un comportament mai responsabil fata de mediu.

author avatar
Redactia iDevice.ro