Formula 1: Lewis Hamilton CRITICA Mercedes dupa Ultimul Esec de la Singapore

Formula 1 Lewis Hamilton CRITICA Mercedes Ultimul Esec Singapore

Formula 1 s-a desfasurat in conditii nu tocmai perfecte zilele trecute, Lewis Hamilton avand din nou parte de o dezamagire in cadrul Marelui Premiu din Singapore, iar asta nu doar din cauza caldurii foarte mari, insa pilotul a criticat si strategia Mercedes pentru aceasta cursa, pe care nu a inteles-o chiar atat de bine precum s-ar crede.

Formula 1 este un mediu extrem de competitiv, insa Lewis Hamilton spune ca deciziile care sunt luate de catre Mercedes trebuie sa fie mai bune si sa fie intelese de catre toata lumea, el deplangand si faptul ca nu mai exista aceeasi dorinta de victorii, precum in lunile anterioare, ceva ce se vede foarte clar in evolutiile sale si ale echipei.

Formula 1 i-a adus foarte multe dezamagiri lui Lewis Hamilton in ultimele curse, asta dupa ce a avut parte si de 2 victorii importante in cadrul acestui sezon, Mercedes bucurandu-se pentru o scurta perioada de timp de reusitele sale, insa cu toate acestea, iata ca situatia nu mai este chiar atat de buna precum parea cu doar cateva saptamani in urma.

“Este greu de descris gama de emoții pe care le simți atunci când avem o cursă dificilă ca asta. Anul acesta continuă să fie unul de testare pentru toată lumea, dar toți ne străduim cât putem. Nu întotdeauna înțelegem lucrurile bine și așa a fost și astăzi cu strategia noastră.

Cu toții ne îndreptăm spre weekend și fiecare decizie pe care o luăm, cu intențiile corecte și uneori nu iese. Poate fi frustrant, dar suntem cu toții în asta împreună. Ne-am pierdut forma în fața liderilor în ultimele curse și ne străduim să ne dăm seama de ce este asta.”

author avatar
Redactia iDevice.ro