X

Formula 1: Mercedes Reecunoaste o Problema Serioasa care-l Afecteaza si pe Lewis Hamilton

Formula 1 continua sa provoace probleme si dezamagiri pentru Mercedes si Lewis Hamilton, iar asta pentru ca dupa plangerile exprimate de catre pilotul britanic, inclusiv echipa germana vorbeste, prin directorul Toto Wolff, despre dificultatile cu care se confrunta in momentul de fata, dupa ce inainte de pauza competitionala se bucura de succes.

Formula 1 este un mediu extrem de competitiv, iar cei de la Mercedes sunt constienti ca trebuie sa castige constant pentru a ramane in centrul atentiei si a isi bucura fanii, insa chiar si Toto Wolff recunoaste faptul ca echipa este prea lenga, indirect aruncand sageti si spre Lewis Hamilton ca nu mai conduce la fel de bine precum in trecut.

Formula 1 i-a adus lui Lewis Hamilton foarte multe bucurii in trecut, Mercedes profitand de toate si de succesul pe care pilotul britanic i l-a generat, insa urmeaza o schimbare de generatie pe care Toto Wolff trebuie sa o pregateasca temeinic, pentru ca situatiile de acum sa dispara si sa nu se mai repete, sansele fiind mici.

“Cred că am citit greșit cursa. Am luat o decizie bazată pe date istorice că această cursă a fost practic o procesiune, asemănătoare Monaco și că anvelopa moale i-ar oferi lui Hamilton o oportunitate la start. Și asta a fost o decizie pe care am luat-o cu toții împreună, a simțit o bună compensare.

Dar cu gradul de anvelopă din spate pe care îl aveam, era o singură cale și aceea era înapoi. Deci, cred că a existat o logică în spate, dar a fost contrar a ceea ce ar fi trebuit să hotărâm. Dar nu se ascunde de faptul că atunci când mașina este lentă, ești doar lent.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 24, 2024, 1:26 PM 13:26

Disqus Comments Loading...