Netflix Anunta un Film cu 2 Actori Foarte Iubiti in Intreaga Lume

Netflix Anunta Film 2 Actori Iubiti Intreaga Lume

Netflix, platforma cea mai mare de streaming video la cerere, iubita de milioane de oameni din intreaga lume, continua sa isi extinda catalogul cu productii originale, aducand pe ecrane noul film de comedie romantica “Nobody Wants This”, avandu-i in rolurile principale pe Kristen Bell si Adam Brody.

Netflix detaliaza ca atunci cand personajele lor, Joanne si Noah, se intalnesc pentru prima data, chimia dintre ei este evidenta. Insa, inainte de acest moment decisiv, publicul are ocazia sa inteleaga de ce podcasterul de sex si intalniri Joanne si rabinul devotat Noah ar putea avea o scanteie speciala, mai ales vazand interactiunile lor cu familiile lor pline de umor si replici inteligente.

Netflix spune ca in primele scene ale filmului, o intalnim pe Joanne alaturi de sora ei, Morgan (interpretata de Justine Lupe), exact in momentul in care Joanne scapa de la o intalnire esuata. In timp ce cele doua surori alearga pe strazile insorite din cartierul Los Feliz al Los Angeles-ului, dupa un adevarat cosmar pe Tinder, publicul primeste o introducere rapida in dinamica lor.

Netflix Anunta un Film cu 2 Actori Foarte Iubiti in Intreaga Lume

“Obtii o imagine clara a dinamicii dintre aceste personaje”, a declarat Lupe pentru Netflix. Ulterior, Joanne si Morgan analizeaza experienta dezastruoasa in timp ce inregistreaza podcastul lor. “Sunt extrem de apropiate si au o conexiune naturala”, spune Lupe. “Se simt complet confortabil sa fie sincere una cu cealalta despre ceea ce simt.”

Netflix dezvaluie ca aceasta legatura stransa s-a reflectat si in afara ecranului. “As vrea sa va arat miile de poze pe care le am pe telefon cu una dintre noi dormind pe umarul celeilalte”, a marturisit Kristen Bell pentru Netflix. “M-am indragostit profund de Justine ca de o sora mai mica in acest proiect. Ii trimit mesaje in fiecare zi. Sunt extrem de recunoscatoare ca acest film ne-a adus impreuna, pentru ca am castigat o prietena adevarata.”

Pe de alta parte, il cunoastem pe Noah si pe fratele sau, Sasha (interpretat de Timothy Simons), intr-o scena in care Noah face glume despre tunsoarea lui Sasha in timp ce se indreapta spre o cina alaturi de prietena lui Noah, Rebecca (Emily Arlook). Sau, judecand dupa inelul stralucitor de pe degetul ei… logodnica lui?

Avand in vedere ca filmul se concentreaza pe povestea de dragoste dintre Noah si Joanne, publicul poate anticipa modul in care se vor desfasura evenimentele.

“Nobody Wants This” promite sa fie o adaugare captivanta la colectia de comedii romantice a Netflix, combinand umorul inteligent cu dinamici de familie autentice si chimie evidenta intre actori.