X

Franta se Alatura Olandei si Ungariei, Anunturile de ULTIM MOMENT care Darama Planul de Aderare a Romaniei la Schengen

Franta se pregateste sa arunce o noua bomba in procesul de aderare deplina a Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca ministrul sau de interne, Bruno Retailleau, a dezvaluit faptul ca planurile sale sunt similare cu cele ale Olandei si Austriei, adica vrea sa ceara o regandire a noului pact privind azilul si migratia in UE.

Franta, impreuna cu Olanda si Ungaria, incearca sa dea peste cap pactul adoptat anul trecut si sa impuna noi reglementari in baza carora statele sa aiba dreptul suveran de adecide politicile de migratie, dar sa si poata returna mai usor migrantii, insa reformarea Schengen e deasemenea vizata, ceea ce ar putea bloca aderarea Romaniei la Schengen.

Franta surprinde in totalitate cu aceasta declaratie a ministrului sau de interne, iar cu suportul unei tari atat de importante, probabil vom vedea si Germania mergand pe acelasi curs, iar apoi e clar ca legislatia europeana in materie de azil si migratie se va modifica, poate chiar si cea a Schengen, deci aderarea deplina la Schengen a Romaniei, va ramane iar fara rezultat clar.

“Poporul francez vrea mai multă ordine – ordine pe străzi, ordine la granițe. Barbaritatea devine aproape o întâmplare zilnică. Trebuie să revizuim legislațiile UE care nu mai sunt adaptate, mă gândesc în primul rând la directiva „retur”… Este timpul să schimbăm regulile UE.

Putem crea un fel de alianță cu alte state membre care vor să fie mai ferme în ceea ce privește imigrația. Fie delegăm politica noastră de migrație către traficanți, fie reluăm controlul asupra politicii de migrație. Sunt pentru suveranitate. a declarat noul ministru francez de interne, Bruno Retailleau, la scurt timp dupa numirea sa in functie.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 25, 2024, 11:30 AM 11:30

Disqus Comments Loading...