X

Kaufland: Actiunea Speciala pentru Clienti, ce da Gratuit in Romania Acum

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania la ora actuala, a anuntat o noua campanie speciala pentru romani si ii invita sa experimenteze atmosfera autentica a Bavariei la cel mai mare eveniment bavarez din capitala, BavarieFest, care va avea loc la Romexpo intre 26 si 29 septembrie. Evenimentul promite patru zile pline de muzica, mancare traditionala si distractie in stil german, toate aduse mai aproape de comunitate prin implicarea directa a Kaufland.

Kaufland spune ca pe scena festivalului vor urca artisti renumiti precum Smiley, Horia Brenciu & HB Orchestra, Pindu, Bere Gratis Oficial si Fratii Damian Orchestra. Alaturi de ei, Paul Soll, Boer Band, Hermannstadt ’07, Klaudia & Die Burzenland Party Band, Dan Stanciu si Christian Thomson vor completa atmosfera de sarbatoare, asigurand un spectacol muzical de exceptie.

Kaufland subliniaza si ca participantii vor avea ocazia sa se rasfete cu preparate delicioase din bucataria bavareza, intr-o locatie incapatoare si amenajata in stil traditional german, gratie eforturilor Kaufland de a recrea farmecul Bavariei chiar in inima Bucurestiului. De la specialitati culinare autentice pana la bauturi specifice, totul este pregatit pentru a oferi o experienta memorabila.

Kaufland: Actiunea Speciala pentru Clienti, ce da Gratuit in Romania Acum

Kaufland are si o surpriza speciala pentru clientii care detin Kaufland Card Digital, iar asta pentru ca ei au posibilitatea de a obtine acces gratuit la eveniment. Este suficient sa intrati in sectiunea parteneri a aplicatiei Kaufland, sa activati unul dintre cele cinci cupoane disponibile si sa schimbati stelele acumulate pe iaBilet.ro.

Kaufland rasplateste fidelitatea clientilor sai si le ofera oportunitatea de a se bucura de festival fara costuri suplimentare. Prin participarea la organizarea BavarieFest, Kaufland continua sa sustina evenimente culturale care aduc oamenii impreuna si promoveaza diversitatea. “Ne dorim ca prin acest festival sa oferim comunitatii o experienta unica, aducand putin din spiritul bavarez aici, la Bucuresti”, au declarat reprezentantii Kaufland.

Nu ratati ocazia de a participa la BavarieFest, evenimentul care transforma Bucurestiul intr-un colt de Bavaria, gratie Kaufland. Va asteptam intre 26 si 29 septembrie la Romexpo, pentru a celebra impreuna traditiile, muzica si bucuria de a fi impreuna.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 25, 2024, 9:20 AM 09:20

Disqus Comments Loading...