X

Informarea de ULTIM MOMENT a FAN Courier Vizand Milioane de Romani ai Tarii

FAN Courier a publicat o noua informare de ultim moment, care vizeaza clientii de la nivelul intregii tari, iar asta deoarece le readuce in atentie oamenilor colaborarea cu reteaua PayPoint, prin serviciul denumit Collect Point, menit sa usureze procesul de expediere si receptie a coletelor.

FAN Courier a anuntat anul trecut colaborarea sub sloganul companiei, „Drop it like it’s hot si noi ne ocupam de restul,” ea avand menirea de a reflecta perfect usurinta cu care clientii pot apela la acest serviciu. Tot ce trebuie sa faci este sa predai plicul sau coletul intr-unul dintre magazinele partenere din reteaua PayPoint, iar FAN Courier se va ocupa de restul procesului: colectare, sortare, transport si livrare.

FAN Courier spune ca prin serviciul Collect Point, ai posibilitatea de a trimite: plicuri de pana la 500 grame, colete de maximum 10 kg, cu dimensiuni de pana la 60x90x60 cm. FAN Courier promite livrarea rapida a coletelor in 1-3 zile lucratoare, asigurandu-se ca acestea ajung in conditii optime la destinatie, prin solutii eficiente de transport rutier.

Procesul este cat se poate de simplu: te indrepti catre unul dintre punctele din reteaua PayPoint; predai plicul sau coletul, iar de acolo incepe calatoria rapida spre destinatie, in aceeasi maniera, poti si ridica coletele din magazinele partenere, economisind timp si efort.

Acest nou parteneriat cu PayPoint ofera clientilor mai multe optiuni de acces la servicii de curierat, asigurand astfel o mai mare flexibilitate si confort in gestionarea expedierilor. FAN Courier continua sa se adapteze nevoilor clientilor sai, introducand solutii moderne care simplifica procesele si optimizeaza livrarile.

FAN Courier spuneca, indiferent daca esti un utilizator ocazional sau un client constant, Collect Point reprezinta o solutie convenabila si eficienta pentru expedierea si receptarea rapida a coletelor tale.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 26, 2024, 11:08 PM 23:08

Disqus Comments Loading...