Romania: Importanta Comunicare Oficiala de ULTIM MOMENT a MAI Sustinand Aderarea Deplina la Schengen

Romania Importanta Comunicare Oficiala ULTIM MOMENT MAI Sustinand Aderarea Deplina Schengen

Romania a publicat un important anunt oficial de ultim moment, MAI aducand in imediata atentie a milioanelor de romani din toata tara, eforturile care sunt facute pentru continuarea aderarii depline la Schengen, iar asta pentru ca un nou transport ilegal de migranti a fost descoperit la vama Nadlac II de catre Politia de Frontiera Romana, in cursul zilelor trecute.

Romania spune ca 28 de cetateni din Siria, Irak si Guineea au fost descoperiti incercand sa treaca ilegal granita in Ungaria, ascunsi in doua TIR-uri, fiind vorba despre unul dintre transporturile mari depistate de catre Politia de Frontiera, care in eforturile sale de a demonstra ca aderarea deplina la Schengen trebuie sa aiba loc, descopera saptamanal astfel de transporturi.

Romania depune de foarte multa vreme eforturi serioase pentru a-si indeplini aderarea deplina la Schengen, iar asta pentru ca e nevoie de investitii si intarirea eforturilor pentru depistarea traficului ilegal de migranti, iar rezultatele de pana acum arata ca refuzarea acceptarii de catre Karl Nehammer noastre este complet nejustificata.

“Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac II și Vărșand au depistat 28 de cetăţeni din Siria, Irak și Guineea care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două TIR-uri. În data de 26.09.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară, un cetățean turc, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Turcia.

Șoferul automarfarului transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, piese auto pe ruta Turcia – Germania. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorcă, printre bunurile transportate, 27 de cetăţeni străini.”

author avatar
Redactia iDevice.ro