ELECTRICA: Avertizarea Oficiala de ULTIMA ORA Vizand Milioane de Clienti Romani

ELECTRICA Avertizarea Oficiala ULTIMA ORA Vizand Milioane Clienti Romani

ELECTRICA aduce in imediata atentie a milioanelor de clienti din toata Romania o avertizare extrem de serioasa cu privire la faptul ca ieri Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis avertizari de cod galben si cod portocaliu pentru intervalul 29 septembrie, ora 10:00 – 30 septembrie, ora 22:00.

ELECTRICA se asteapta ca in regiunile afectate sa se confrunta cu ploi insemnate cantitativ si intensificari ale vantului (cod galben), precum si cu ploi torentiale si abundente (cod portocaliu), care ar putea produce efecte semnificative asupra alimentarii cu energie electrica.

ELECTRICA a anuntat masuri preventive pentru consumatorii din zonele vizate de fenomenele meteorologice extreme. Compania a mobilizat echipele operative si a suplimentat personalul, pentru a putea interveni rapid in caz de urgenta. Zonele unde alimentarea cu energie electrica ar putea fi afectata vor beneficia de interventii prompte pentru a restabili cat mai repede serviciile.

ELECTRICA: Avertizarea Oficiala de ULTIMA ORA Vizand Milioane de Clienti Romani

ELECTRICA le recomanda consumatorilor sa fie pregatiti pentru intreruperi accidentale de energie, ce pot aparea din cauza defectarii unor instalatii sau echipamente afectate de conditiile meteorologice nefavorabile. Pentru a facilita informarea si gestionarea acestor situatii, compania pune la dispozitie o harta interactiva a intreruperilor, accesibila online pe website..

In cazul in care apar probleme, consumatorii pot raporta deranjamentele fie prin intermediul aplicatiei ChatVolt, care ofera acces rapid la informatii si solutii, fie apeland Serviciul Call Center DEER, la numarul specific pentru fiecare judet (prefix judet + 929) sau linia TELVERDE, dar desigur ca trebuie sa aveti rabdare ca problemele sa fie rezolvate.

ELECTRICA asigura consumatorii ca echipele sale vor interveni cu promptitudine si eficienta, incercand sa minimizeze disconfortul cauzat de eventualele intreruperi in alimentarea cu energie electrica, pe fondul avertizarilor meteorologice emise de ANM, dar totul depinde si de forta naturii.

author avatar
Redactia iDevice.ro