Avertismentul PPC Romania Oficial de ULTIMA ORA Vizand Milioane de Clienti

Avertismentul PPC Romania Oficial ULTIMA ORA Vizand Milioane Clienti

PPC Romania ii avertizeaza pe clientii din toata Romania in legatura cu un avertisment emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie, ANMm pentru vreme severa, anuntand ca furtuna „Ashley” va traversa Romania, cu epicentrul in Bucuresti. Furtuna va aduce ploi torentiale si vanturi puternice, iar autoritatile ii indeamna pe cetateni sa ia masuri de precautie pentru a-si proteja vietile si bunurile.

PPC Romania afirma ca, potrivit specialistilor ANM, se asteapta ca furtuna sa afecteze semnificativ mai multe regiuni din tara, iar epicentrul va fi in zona Capitalei, unde conditiile meteorologice vor fi deosebit de severe. Ploile abundente si rafalele de vant puternic pot provoca inundatii locale, dar si pagube materiale mari, cum s-a mai intamplat in trecut.

PPC Romania, in acest context, ne aduce in imediata atentie faptul ca ANM le recomanda cetatenilor sa urmeze cateva masuri simple, dar esentiale pentru siguranta. Prima masura este deconectarea aparatelor electrice si electrocasnicelor din priza, pentru a evita scurtcircuitele si incendiile cauzate de fluctuatiile de tensiune.

ANM a afirmat deasemenea si ca adapostirea in locuri sigure este cruciala, in special atunci cand vantul devine periculos de puternic, iar ploaia torentiala incepe sa cada. Nu in ultimul rand, ANM sfatuieste populatia sa inchida ferestrele si sa asigure locuintele, prevenind astfel patrunderea apei sau a obiectelor purtate de vant.

PPC Romana ne aduce in atentie si faptul ca autoritatile subliniaza importanta monitorizarii constante a evolutiei vremii si respectarea indicatiilor date. Se recomanda evitarea calatoriilor neesentiale in zonele afectate de furtuna si pregatirea pentru posibile intreruperi ale alimentarii cu energie electrica. Furtuna „Ashley” este una dintre cele mai intense manifestari meteo din acest an, iar autoritatile sunt in stare de alerta maxima.

author avatar
Redactia iDevice.ro