X

BANCA Transilvania: 2 Noi Informari Oficiale de ULTIMA ORA Vizand Milioanele de Clienti Romani

BANCA Transilvania a publicat informari foarte importante pentru clientii din toata Romania, institutia financiara incercand in momentul de fata sa atraga atentia milioanelor de romani asupra riscurilor pe care le presupun cumparaturile online si ofera cateva recomandari esentiale pentru a te proteja impotriva fraudelor si a-ti pastra datele in siguranta.

BANCA Transilvania, in cazul cumparaturilor online, recomanda verificarea adresei web a site-ului inainte de a introduce datele cardului. Adresa trebuie sa inceapa cu “https” si sa aiba un simbol lacat, semn ca site-ul este securizat. Nu cumpara de pe site-uri necunoscute, iar daca ai indoieli, verifica recenziile despre produs sau comerciant.

BANCA Transilvania, daca nu esti sigur de un site sau un comerciant, te sfatuieste sa nu platesti in avans. In cazul in care produsul comandat nu ajunge la timp, ia legatura imediat cu vanzatorul. Daca acesta nu raspunde, contactul cu banca ta poate fi salvator.

BANCA Transilvania subliniaza importanta citirii termenilor si conditiilor inainte de a efectua o tranzactie online. Asigura-te ca intelegi politica de retur, conditiile de livrare si modul de solutionare a reclamatiilor.

BANCA Transilvania: 2 Noi Informari Oficiale de ULTIMA ORA Vizand Milioanele de Clienti Romani

BANCA Transilvania vorbeste inclusiv despre ofertele de testare gratuita pe o perioada limitata pot deveni abonamente platite daca nu anulezi la timp. Banca iti recomanda sa citesti cu atentie detaliile si sa nu furnizezi datele cardului decat daca esti sigur ca intelegi toate conditiile.

BANCA Transilvania aminteste ca informatiile cerute pentru o plata online sunt: numarul cardului, data expirarii, numele de pe card si codul de securitate (CVV2). Nu furniza aceste detalii prin link-uri primite pe SMS, e-mailuri sau apeluri nesolicitate. Introdu datele doar pe site-uri de incredere.

Daca cineva iti solicita datele cardului pentru a-ti trimite bani, BANCA Transilvania te avertizeaza sa fii precaut. In astfel de situatii, doar codul IBAN trebuie furnizat. Oferind detalii precum numarul cardului si codurile primite prin SMS, permiti de fapt retrageri neautorizate din contul tau.

BANCA Transilvania ne avertizeaza inclusiv despre mesajele prin care suntem anuntati ca am castigat un premiu, dar trebuie sa platesti o suma mica pentru livrare, sunt de obicei capcane. Institutia financiara ne sfatuieste sa analizam cu atentie ofertele care par prea bune pentru a fi adevarate, pentru ca acestea pot fi inselatorii menite sa obtina datele tale bancare.

BANCA Transilvania pune accent pe siguranta in mediul online si incurajeaza toti utilizatorii sa urmeze aceste sfaturi pentru a se proteja impotriva fraudelor. Protejarea datelor personale si a fondurilor tale este o prioritate pe care nu ar trebui sa o ignori in timpul cumparaturilor online.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 29, 2024, 1:46 PM 13:46

Disqus Comments Loading...