Formula 1: Lewis Hamilton in Centrul Comunicarilor de ULTIMA ORA ale Mercedes privind Problemele Echipei

Formula 1 Lewis Hamilton Centrul Comunicarilor ULTIMA ORA Mercedes Problemele Echipei

Formula 1 aduce noi probleme pentru Lewis Hamilton si Mercedes, echipa campioana, impreuna cu pilotul sau de top, neavand succesul pe care si-l doresc, iar o recunoastere oficiala a problemelor, ne arata cat de complicata este situatia in momentul de fata, mai ales ca se apropie si finalul de cariera pentru pilotul atat de iubit, desi la echipa Ferrari.

Formula 1 i-a fortat pe cei de la Mercedes sa faca multe schimbari in ultimii ani pentru masinile pe care le ofera pilotilor, iar Lewis Hamilton a resimtit din plin problemele cu care s-a confruntat echipa, directorul sau recunoscand ca este nevoie de si mai multa munca pentru a implementa alte schimbari importante pentru monoposturi in viitor.

Formula 1 intra in perioada de final pe acest sfarsit de an, iar Lewis Hamilton stie ca mai are foarte putine sanse de a obtine victorii cu Mercedes, echipa fiind dornica sa-i ofere ajutorul de care are nevoie pentru a castiga cursele in care se inscrie, dar are nevoie de foarte mult timp pentru a implementa tot ceea ce si-a propus echipa pentru 2024.

„Ei bine, vom încerca să ne dăm seama cum să atenuăm ceea ce ne-a suferit în acest weekend, cum să ne dăm seama cum să facem ca anvelopele să meargă mai bine pe astfel de circuite de supraîncălzire și, de asemenea, vom face destul de multă muncă pentru a ne aduce ultimul upgrade al sezonului împreună.

Avem un set destul de substanțial de haine noi pentru mașina care vine pentru Austin și sperăm că ne va oferi un weekend decent acolo. Așa că trebuie să oferim toate acestea și să ne pregătim pentru ultimele curse ale anului.”

author avatar
Redactia iDevice.ro