X

Romania: Informare de ULTIMA ORA a MAI cu Masuri Oficiale Vizand Aderarea la Spatiul Schengen

Romania continua sa puna in aplicare masuri importante pentru a-si asigura aderarea deplina la Spatiul Schengen, iar asta pentru ca inca este nevoie sa demonstram Europei ca avem capacitatea de a ne proteja nu doar granitele proprii, ci si pe cele ale Uniunii Europene, Politia de Frontiera anuntand iar depistarea unui transport ilegal de migranti.

Romania anunta ca a depistat 18 cetateni din Irak si Siria incercand sa treaca ilegal granita in Romania in cursul zilei de ieri, ceva ce, din pacate, se intampla in fiecare saptamana, iar asta pentru ca Politia de Frontiera anunta cateva evenimente de acest gen saptamanal, iar ele arata ca tara noastra este pregatita de aderarea deplina la Schengen.

Romania a reusit sa reduca migratia ilegala prin teritoriul sau cu peste 50% in ultimul an de zile, ceea ce este o veste excelenta pentru finalizarea procesului de aderarea deplina la Spatiul Schengen si cu granitele terestre, asa ca nu ramane decat doar sa vedem ce se va intampla in urmatoarele luni cu obiectivul tarii noastre.

“Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Turnu au depistat, pe comunicația Turnu-Variasu Mic, 18 cetăţeni din Irak și Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-o autoutilitară înmatriculată în România.

În data de 28.09.2023, ora 21.20, … poliţiştii de frontieră arădeni au oprit pe comunicația Turnu-Variasu Mic, o autoutilitară înmatriculată în România și condusă de un cetățean român, având ca pasager un cetățean sirian. În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, colegii noștri au descoperit, ascunși în mijlocul de transport, 18 cetățeni străini. Persoanele au fost conduse la sediul sectorului unde, în urma verificărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni din Irak și Siria.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 29, 2024, 8:17 PM 20:17

Disqus Comments Loading...