Samsung GALAXY S24 prin eMAG cu Reduceri Mari, cele mai Ieftine Modele

Samsung GALAXY S24 eMAG Reduceri Mari Ieftine Modele

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, are noi reduceri foarte bune pentru Samsung GALAXY S24, oferind in aceasta pagina reduceri de pana la 1.500 de lei la achizitionarea telfeoanelor din aceasta serie, si vorbim despre multe optiuni dintre care putem alege, dar numai pentru o perioada foarte limitata de timp acum.

eMAG, are pe website-ul sau Samsung GALAXY S24, Samsung GALAXY S24 Plus, Samsung GALAXY S24 Ultra cu reducere maxima de pana la 1.500 de lei, in functie de varianta aleasa si de spatiul de stocare. De exemplu, versiunea cu 512 GB spatiu de stocare este acum disponibila la un pret redus semnificativ, facand acest dispozitiv de top mai accesibil pentru consumatorii din Romania.

eMAG vinde telefoane Samsung GALAXY S24 care se remarca printr-un design elegant si modern, precum si printr-o serie de specificatii tehnice impresionante. Acesta dispune de un ecran Dynamic AMOLED 2X de 6,1 inci, procesorul Exynos 2400, camera principala tripla de 50 MP, si o baterie de 4.000 mAh cu incarcare rapida, in aceasta pagina fiind toate ofertele.

eMAG si-a obisnuit clientii cu astfel de promotii generoase, retailerul fiind recunoscut pentru campaniile sale de reduceri care atrag de fiecare data un numar mare de cumparatori. Campania actuala este valabila pentru o perioada limitata, iar stocurile sunt limitate, ceea ce inseamna ca cei interesati ar trebui sa profite rapid de oferte.

eMAG nu are doar telefoanele din seria Samsung GALAXY S24 la reducere, ci ofera in aceasta perioada si reduceri la o gama variata de accesorii pentru telefoane, precum huse de protectie, incarcatoare wireless si casti audio, toate menite sa imbunatateasca experienta utilizatorilor.

Aceasta promotie se adauga unei serii de alte campanii de reduceri oferite de eMAG in perioada de toamna, pregatind astfel terenul pentru sezonul de cumparaturi de sarbatori.

author avatar
Redactia iDevice.ro