Ungaria: Viktor Orban Lanseaza Amenintari de ULTIM MOMENT spre Bruxelles Periclitand Aderarea Romaniei la Schengen

Ungaria Viktor Orban Lanseaza Amenintari ULTIM MOMENT Bruxelles Periclitand Aderarea Romaniei Schengen

Ungaria, prin Viktor Orban, lanseaza noi amenintari impotriva Comisiei Europene si a Bruxelles-ului, iar asta deoarece premierul Ungariei a vorbit in discursul sau anual din Parlamentul Ungariei, despre situatia dificila a migratiei, amenintand iar ca va trimite migranti in Grand Place, ceea ce desigur ca este o problema majora pentru aderarea Romaniei la Schengen.

Ungaria spune ca “era calatoriilor libere” prin Europa se apropie de sfarsit, spunand ca tari precum Germania, Olanda, Italia, Austria, ar fi trebuit sa-i urmeze exemplul si sa nu lase pe oricine pe teritoriul lor, in afara de rusi si bielorusi, probabil, pentru a evita atacuri teroriste si a introduce controale la granite, care afecteaza aderarea Romaniei la Schengen.

Ungaria lui Viktor Orban se simte persecutata de Comisia Europeana deoarece ar fi avut “dreptate” cand a spus ca migratia in masa va produce probleme sociale in masa, iar acum ameninta sa detoneze linistea Europei, amenintand inclusiv aderarea Romaniei la Schengen, dar noi contam mai putin pentru planurile maghiarilor, mai ales ca batalia este una grea si de durata.

“Dacă Bruxelles-ul persistă în decizia de a ne pedepsi, va obține ceea ce își dorește. Îi vom duce pe migranții care lovesc porțile Ungariei în piața principală din Bruxelles. Era călătoriilor libere se apropie de sfârșit, chiar dacă ar fi trebuit pur și simplu să urmeze sfatul Ungariei: dacă ar fi urmat exemplul maghiar și nu ar fi permis migranții la început.

Nu ne bucurăm că am avut dreptate. Chiar și politica noastră s-a dovedit corectă, Ungaria este încă pedepsită pentru apărarea granițelor Europei. Nu ar fi prea târziu să ne vină în fire, dar, din păcate, nu asta vedem.”

author avatar
Redactia iDevice.ro