X

Masura Oficiala de ULTIM MOMENT pe care Marcel Ciolacu o Anunta ca Intrata in Vigoare

Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, a anuntat ca incepand de astazi intra in vigoare o masura foarte importanta pentru multi romani din toata tara, astfel ca de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, intra in vigoare masura de neimpozitare a pensiilor sub 3.000 de lei, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu afirma ca aceasta este o masura importanta ce se aplica tuturor pensiilor din sistemul public, dar si pentru cel de aparare si ordine publica. Premierul a subliniat ca decizia vine in completarea reformei pensiilor intrata in vigoare la 1 septembrie, prin care au fost eliminate inechitatile pentru 3.8 milioane de pensionari.

“Masurile acestea sunt esentiale pentru a aduce dreptate pensionarilor, iar guvernul nostru ramane un garant al intereselor acestora”, a afirmat Ciolacu. El a evidentiat si alte decizii de protectie sociala promovate in actuala guvernare, mentionand cresterea plafoanelor de venituri pentru care pensionarii primesc sprijin in achizitia de alimente, medicamente sau plata facturilor la incalzire.

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de respect si recunostinta fata de toti pensionarii, subliniind ca acestia merita masuri care sa le asigure o viata demna dupa o viata de munca: „Toate aceste masuri si reforme demonstreaza clar ca prezenta noastra la guvernare este cea mai sigura garantie ca interesele pensionarilor sunt aparate si corect reprezentate. Pentru ca asta inseamna respect fata de cei care au muncit o viata!”

Pe langa masurile sociale, premierul a pus accent si pe importanta unui parteneriat solid intre stat si mediul privat pentru dezvoltarea economica a Romaniei. Ciolacu a invitat antreprenorii sa devina piloni esentiali ai „Parteneriatului pentru Viitorul unei Economii Puternice a Romaniei”, subliniind ca mediul de afaceri are expertiza si viziunea necesare pentru a sprijini cresterea economica.

„Va propun sa construim impreuna o economie in care deciziile sa fie luate impreuna cu reprezentantii mediului de afaceri, pentru a asigura o dezvoltare durabila si echitabila”, a declarat premierul. La final, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj special pentru Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice: „La multi ani, tuturor parintilor si bunicilor nostri!”.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 1, 2024, 10:30 PM 22:30

Disqus Comments Loading...