X

Rompetrol Anunta Oficial Romanii, ce se Intampla in Benzinariile din Tara

Rompetrol, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din Romania la ora actuala, a decis sa-i informeze oficial pe clientii romani cu privire la o campanie extraordinara care iti ofera sansa de a deveni posesorul unui BMW hybrid 223i Active Tourer. Daca esti pasionat de masini si iti doresti sa experimentezi tehnologia hibrida de ultima generatie, acum este momentul perfect sa te implici.

Rompetrol spune ca tot ce trebuie sa faci este sa alimentezi sau sa cumperi produse in valoare de minim 150 lei din orice statie Rompetrol. Dupa ce ai realizat o tranzactie eligibila, inscrie codul de pe bon in formularul disponibil pe site-ul Rompetrol sau direct in aplicatia Rompetrol Go. Procesul este simplu si rapid, iar fiecare cod inscris iti creste sansele de a castiga marele premiu. Cu cat inscrii mai multe coduri, cu atat ai mai multe oportunitati de castig.

Rompetrol dezvaluie deasemenea ca daca esti deja membru al programului de loialitate Rompetrol Go? Avem vesti si mai bune pentru tine! Participand la promotia noastra, primesti dublul punctelor autocolante aferente fiecarei tranzactii si ai sanse duble de castig. Este modul nostru de a-ti multumi pentru fidelitatea fata de Rompetrol si de a-ti oferi beneficii suplimentare.

Rompetrol Anunta Oficial Romanii, ce se Intampla in Benzinariile din Tara

Daca nu esti inca membru Rompetrol Go, acum este momentul ideal sa te alaturi comunitatii noastre. Inregistrandu-te in programul de loialitate, te bucuri de numeroase avantaje, printre care oferte speciale, reduceri si puncte bonus la fiecare tranzactie. In plus, iti dublezi sansele de a castiga noul BMW hybrid 223i Active Tourer.

Vrei sa stii cate coduri ai inscris pana acum? Introdu numarul tau de telefon pe site-ul Rompetrol si poti verifica instantaneu toate codurile inscrise de tine pana in acest moment. Astfel, iti poti monitoriza progresul si stabili strategia pentru a-ti maximiza sansele de castig.

Rompetrol spune ca nu trebuie sa ratam aceasta oportunitate unica de a conduce o masina hibrida de exceptie! Campania este limitata in timp, asa ca te incurajam sa actionezi acum. Fie ca alimentezi, fie ca faci cumparaturi in statiile noastre, fiecare tranzactie de minim 150 lei te aduce mai aproape de visul tau.

Rompetrol impune reguli simple pentru a participa prima fiind alimentarea sau achizitia de produse de minim 150 lei din orice statie Rompetrol. Inscrie codul de pe bon in formularul de pe site sau in aplicatia Rompetrol Go. Verifica codurile inscrise introducand numarul tau de telefon pe site.

Rompetrol ne anunta foarte clar ca fiecare cod inscris este o noua sansa de a castiga, iar daca esti membru Rompetrol Go, beneficiile se dubleaza. Nu mai sta pe ganduri si profita de aceasta sansa extraordinara!

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 1, 2024, 9:33 PM 21:33

Disqus Comments Loading...