X

Atacul de ULTIM MOMENT al Elenei Lasconi la Micea Geoana, ce Reclama Presedintele USR

Elena Lasconi si-a depus ieri in mod oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale din Romania din aceasta toamna, iar imediat dupa eveniment a a subliniat importanta responsabilitatii in functiile publice, evidentind nevoia stringentă de a preveni influentelor externe asupra deciziilor nationale.

„Cu totii gresim. Important este sa invatam din greseli si sa nu le mai repetam. Cand vine insa vorba despre cea mai importanta functie in stat, nicio greseala nu este permisa, ca fiind atunci nu mai discutam despre o persoana fizica, ci despre cineva de ale caror decizii depinde o natiune intreaga,” a declarat Elena Lasconi, evidentind necesitatea unei conduceri riguroase si neafectate de factori externi.

Elena Lasconi a facut referire la cazul controversat al domnului Geoana, criticand compromiterea relatiei acestuia cu Rusia. „In cazul mult mediatizat al domnului Geoana, asistam la o vulnerabilizare cu repetitie. Domnul Geoana s-a compromis pentru a doua oara pe relatia cu Rusia.

In 2009, a vizitat Moscova pe ascuns, cu speranta ca va primi de acolo sprijin si indulghenta. Ce oroare! In 2024, aflam ca unul dintre cei mai apropiati oameni ai sai are o relatie de afaceri cu oamenii lui Vladimir Putin,” a afirmat ea, subliniind gravitatea situatiei.

Elena Lasconi a exprimat surprinderea fată de capacitatea domnului Geoana de a fi atat de vulnerabil la influentelor rusești, punand sub semnul intrebarii infiltrarea facilă a agentilor din Moscova in structurile statului. „Este de neinteles cum de o persoana cu o astfel de experienta poate fi atat de vulnerabila la subversiunile rusești, cum de o astfel de persoana poate fi infiltrata atat de usor de oamenii Moscovei,” a adaugat ea.

Referindu-se la propria sa campanie, Elena Lasconi a subliniat angajamentul de a exclude orice persoana suspectata de legaturi cu state ostile. „Nici acum si nici in viitor, cand voi ajunge la Cotroceni, nu voi avea langa mine persoane asupra carora planeaza cea mai mica suspiciune ca ar putea avea legatura cu state care numesc Romania inamic, asa cum au facut-o oficialii rusi chiar in acest an,” a declarat Lasconi.

Elena Lasconi a continuat prin a prezenta echipa sa ca fiind formata din indivizi dedicati valorilor euroatlantice si civilizatiei occidentale. „Nu am langa mine echipe mari, politicieni corupti sau oameni de afaceri controversati sau parteneri cu prietenii lui Putin. Am insa o mana de oameni care cred cu tot sufletul in parcursul euroatlantic al Romaniei si in apartenenta noastra la valorile civilizatiei occidentale,” a explicat.

In incheiere, Lasconi si-a reafirmat viziunea pentru o Romania prospera si unita, multumind sustinatorilor sai pentru eforturile depuse in strangerea semnaturilor necesare. „Candidez pentru ca eu chiar cred ca putem avea de acum inainte o Romania prospera pentru toti, nu doar pentru unii! Le multumesc din suflet celor care au stat in soare, in ploaie, care si-au rupt din timpul lor pentru a strangere semnaturile necesare candidaturii. Am depus astazi toate semnaturile voastre pentru prezidentiale si parlamentare si va mai multumesc o data pentru asta!”

Declaratiile Elenei Lasconi vin intr-un context politic tensionat, evidentind preocuparile legate de influenta rusa in politica romaneasca si subliniind necesitatea unei conduceri curate si dedicate valorilor nationale.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 2, 2024, 12:34 PM 12:34

Disqus Comments Loading...