X

Formula 1: Momentul INSPAIMANTATOR prin care a Trecut Lewis Hamilton, Anuntul despre Michael Schumacher

Formula 1 este inca destul de departe de finalul acestui sezon, iar Lewis Hamilton a vorbit din nou despre experienta sa recenta, aducand in atentie momentul “inspaimantator” in care a trebuit sa-I spuna directorului Mercedes, ToTo Wolff, despre faptul ca a semnat un contract cu Ferrari, valabil chiar din sezonul urmator al competitiei.

Formula 1 a fost sever zguduita de acest anunt, dar pana la urma Mercedes a avut o reactie normala, fara a-i crea probleme mari, Lewis Hamilton vorbind si despre emotiile avute cand il urmarea pe Michael Schumacher concurand pe circuitele din intreaga lume, aceasta fiind o sursa de inspiratie pentru pilotul britanic in copilarie.

Formula 1 ii provoaca emotie in fiecare cursa lui Lewis Hamilton, insa britanicul a vorbit si despre Monza, unul dintre circuitele speciale pe care el a concurat, iar mai jos puteti vedea ce spune el in legatura cu experientele avute acolo, mai ales ca a trecut foarte mult timp de la ultima victorie inregistrata de catre pilot pe circuit.

“A fost un rollercoaster de emoții din momentul în care am semnat contractul – i-am spus șefului meu că a fost terifiant. Dar este atât de emoționant pentru că îmi amintesc când eram copil, mă uitam la Michael Schumacher. Fiecare șofer urmărește acea mașină și tu îți spui: „Cum ar fi să stai în cabina roșie ?

Fiecare cursă la care te prezinți. Îmi iubesc atât de mult echipa. Am trecut prin multe împreună, așa că va fi emoționant fiecare cursă. Pentru că fiecare cursă pe care o facem este ultima dată în acel loc anume. Cu fiecare cursă ne apropiem din ce în ce mai mult de ultima dată când voi fi în acel Mercedes.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 3, 2024, 1:03 PM 13:03

Disqus Comments Loading...