X

Mesajul Important de ULTIM MOMENT al Postei Romane in Atentia a Milioane de Romani

Posta Romana, a publicat un extrem de important anunt pentru milioane de romani din toata tara, macand o zi foarte importanta pentru ei, mai exact Ziua Internationala a Persoanelor Varsnice, Compania Nationala subliniind angajamentul sau ferm de a continua sa ofere suport persoanelor in varsta din intreaga tara, recunoscand contributia lor vitala in comunitati.

Valentin Stefan, directorul general al Postei Romane, a declarat: „Suntem onorati sa fim alaturi de seniorii nostri, oferindu-le nu doar servicii postale eficiente, ci si sprijin emotional atunci cand au cea mai mare nevoie. Fiecare poveste intalnita la ghișee sau in timpul livrarilor reflecta bogatia experientei lor de viata.”

Posta Romana evidentiaza rolul esential al poștașilor, care adesea devin singurii contacti umani constanti pentru multi seniori. „Pentru numeroase persoane, poștașul nu este doar un purtator de scrisori, ci un confident si un prieten, care ii ajuta sa se simta conectati cu lumea exterioara,” a adaugat Stefan.

Posta Romana a lansat recent mai multe initiative dedicate persoanelor in varsta. Printre acestea se numara achizitia a 9.000 de PDA si dispozitive mobile pentru poștași, permitand astfel seniorilor sa isi achite facturile si alte taxe direct la domiciliu, fara a fi nevoie sa se deplaseze la oficiul poștal. Aceasta masura faciliteaza accesul la servicii esentiale, economisind timp si efort pentru persoanele in varsta.

Posta Romana s-a alaturat campaniei europene Keep Me Posted EU, initiativa promovata de PostEurope in colaborare cu Cepi, Intergraf si FEPE. Campania isi propune sa imbunatateasca conectivitatea pentru consumatorii, in special pentru seniori, care pot avea dificultati in utilizarea tehnologiilor digitale. „Ne angajam sa nu lasam pe nimeni in urma si sa asiguram accesul la informatii prin metode traditionale atat timp cat este necesar,” a explicat Stefan.

Posta Romana, cu o traditie de 162 de ani, ramane unica companie de curierat si servicii postale din Romania care deserveste toate regiunile tarii. „Am demonstrat constant profesionalism prin livrarea cardurilor de energie, distributia pensiilor inainte de sarbatori importante sau transmiterea deciziilor de recalculare, toate acestea datorita dedicarii salariatilor nostri. In comunitatile mici, poștașul este adesea singura legatura cu exteriorul si sursa de informatie,” a subliniat directorul general.

Posta Romana isi continua misiunea de a sprijini seniorii, combinand servicii postale accesibile cu interactiuni personale esentiale pentru bunastarea acestora. Compania se angajeaza sa mentina o atitudine calda si respectuoasa in fiecare interactiune, asigurand astfel un mediu sigur si suportiv pentru toti clientii sai.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 3, 2024, 12:34 PM 12:34

Disqus Comments Loading...