X

WhatsApp: Lansare Oficiala de ULTIM MOMENT a unei Actualizari Majore pe iPhone si Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori activi in intreaga lume, a anuntat in mod oficial faptul ca de acum conversatiile video tocmai au devenit mai interesante si expresive, datorita noilor filtre si fundaluri pe care platforma le lanseaza.

WhatsApp a publicat un comunicat oficial prin care a anuntat ca utilizatorii vor putea acum sa adauge efecte vizuale in timpul apelurilor video, oferindu-le o nota personala si un aspect mai atragator, dar desigur ca asta va creste si nivelul de interactiune dintre oameni in cadrul platformei de mesagerie.

WhatsApp spune ca noile filtre sunt menite sa creeze o atmosfera mai jucausa si creativa, adaugand un strop de culoare sau un efect artistic videoclipurilor. In acelasi timp, fundalurile ofera posibilitatea de a pastra intimitatea spatiului personal sau de a te “teleporta” intr-un mediu mai placut, cum ar fi o cafenea confortabila sau un living modern, oferind apelurilor un aspect mai ingrijit si profesional.

WhatsApp: Lansare Oficiala de ULTIM MOMENT a unei Actualizari Majore pe iPhone si Android

WhatsApp le va oferi utilizatorilor 10 filtre si 10 fundaluri din care sa aleaga. Printre optiunile de filtre se numara efecte precum cald, rece, alb-negru, prisma de lumina si televizor vintage, in timp ce fundalurile includ optiuni precum Blur, Living room, Office, Cafe si chiar peisaje de plaja sau apus.

WhatsApp introduce si optiuni de Retusare si Lumina scazuta, menite sa imbunatateasca aspectul apelurilor video, oferind un plus de claritate si lumina in medii mai putin luminate. Aceste functii sunt concepute pentru a-i ajuta pe utilizatori sa se simta mai increzatori si confortabili in timpul apelurilor, facandu-le mai placute si vibrante.

Accesarea acestor efecte este simpla: in timpul unui apel video, fie ca este individual sau de grup, utilizatorii pot selecta pictogramele de efecte din coltul din dreapta sus al ecranului si alege filtrele sau fundalurile dorite, in functie de starea de spirit sau context.

WhatsApp a anuntat ca aceste noi functii vor fi disponibile pentru toti utilizatorii in urmatoarele saptamani, promitand o experienta de apel video mai interactiva si captivanta.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 3, 2024, 12:14 AM 00:14

Disqus Comments Loading...