X

BANCA Transilvania: Facilitatea Oficiala de ULTIM MOMENT Anuntata Clientilor din Romania

BANCA Transilvania, cea mai mare institutie financiara din Romania, continua sa le ofere clientilor beneficii cu mult peste asteptari, astfel ca a decis in mod oficial a introduca o noua facilitate in aplicatia sa BT Pay, oferind clientilor posibilitatea de a investi in fondurile administrate de BT Asset Management (BTAM). Aceasta optiune reprezinta o alternativa moderna de economisire, toate etapele necesare fiind disponibile online: de la alegerea fondului si semnarea contractului, pana la tranzactionare si vizualizarea istoricului investitiilor.

BANCA Transilvania transmite oficial faptul ca, oricare dintre clienti pot activa si optiunea de investitii recurente, facilitand astfel economisirea constanta din veniturile lunare. Suma minima pentru prima investitie intr-un fond porneste de la 50 lei, 25 euro sau 25 dolari americani, in functie de moneda aleasa.

BANCA Transilvania spune ca BT Asset Management ofera o gama variata de fonduri de investitii, adaptate diferitelor profile de risc si obiective financiare. Portofoliul include fonduri de obligatiuni, fonduri cu venit fix, precum si fonduri care investesc in actiuni din Romania, Uniunea Europeana sau alte state. De asemenea, sunt disponibile fonduri tematice axate pe sectoare precum agricultura, energie, imobiliare sau tehnologie.

BANCA Transilvania: Facilitatea Oficiala de ULTIM MOMENT Anuntata Clientilor din Romania

“Noua optiune aduce lumea investitiilor mai aproape de clientii nostri, printr-o experienta simpla si rapida, oferind claritate in alegerea fondului potrivit,” a declarat Oana Ilas, Director General Adjunct Retail Banking la Banca Transilvania. “Este un pas important in educatia financiara si in promovarea gestionarii sanatoase a banilor.”

BANCA Transilvania, prin aceasta initiativa, incurajeaza formarea unor comportamente financiare responsabile si sustine capitalul romanesc prin posibilitatea de a investi in companii locale. Portofoliul diversificat de fonduri internationale ofera, de asemenea, oportunitati de investitie in diferite domenii de activitate la nivel global.

BANCA Transilvania dezvaluie faptul ca in momentul de fata, BT Asset Management, parte a Grupului Banca Transilvania, este unul dintre liderii pietei de administrare a investitiilor din Romania, cu peste 200.000 de clienti si active in administrare de 5 miliarde de lei.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 4, 2024, 2:03 PM 14:03

Disqus Comments Loading...