Mesajele Puternice de ULTIM MOMENT ale Elenei Lasconi pentru Milioane de Romani

Mesajele Puternice ULTIM MOMENT Elenei Lasconi Milioane Romani

Elena Lasconi, presedintele USR, a transmis recent o serie de mesaje puternice si extrem de importante pentru campania pe care o duce pentru a obtine un mandat de presedinte al Romaniei, vorbind intai despre valorile care stau la baza partidului pe care il reprezinta, exprimand sustinerea pentru proiectele primarului Nicusor Dan pentru Capitala.

Elena Lasconi a subliniat ca USR este un partid care promoveaza libertatea, toleranta si respectul pentru individ, fiind in favoarea unui stat care sa slujeasca cetatenii, nu invers. “USR este despre libertate: libertatea de a gandi, de a face alegeri. USR este despre toleranta: putem vedea lumea cu ochi diferiti, dar sa stam la aceeasi masa,” a declarat Elena Lasconi.

Elena Lasconi a vorbit deschis si despre credinta sa ortodoxa, subliniind ca nu isi impune convingerile religioase altora. “Sunt crestin ortodoxa, dar nu bag nimanui cu lingurita pe gat credinta mea,” a adaugat ea. Elena Lasconi a afirmat ca politica trebuie sa fie despre respect si nu despre intruziunea in viata privata a cetatenilor: “Cred cu tarie ca treaba politicienilor nu este sa intre in intimitatea cetatenilor, in dormitoarele lor, in gandurile si in credinta lor.”

Elena Lasconi, cu privire la Nicusor Dan: “Stiu ca eu sunt subiectiva cand vorbesc despre Nicusor Dan, caruia ii datorez prezenta mea in politica. El este omul care m-a inspirat, care pentru mine e si astazi garantia binelui in politica romaneasca.”

Cu toate acestea, ea a subliniat ca, dintr-o perspectiva obiectiva, dupa analiza impreuna cu colegii din USR a listei cu cele 20 de propuneri ale lui Nicusor Dan pentru Bucuresti, partidul ramane ferm in sustinerea sa. “Spun asa: SUNT PENTRU. USR a sustinut, sustine si va sustine in continuare proiectele lui Nicusor Dan, viziunea lui de a transforma acest oras intr-o comunitate, intr-un loc in care sa traiesti confortabil,” a declarat ea.

Elena Lasconi a transmis si un apel catre autoritati si partenerii politici: “Astept acum sa ne asezam impreuna la masa si sa discutam punct cu punct, in detaliu, aceste propuneri.” Totodata, ea a anuntat ca urmeaza sa prezinte public un program de tara bazat pe respectul fata de munca si fata de cei care se straduiesc sa faca afaceri oneste. “Statul trebuie sa lucreze pentru cetatean, nu invers!” a subliniat ea.

Elena Lasconi a atins si problema consumului de droguri, pe care o considera un fenomen national grav. “Consumul de droguri a ajuns un fenomen in Romania din cauza oamenilor slabi ajunsi in pozitii de decizie. Este o problema de importanta nationala. Ca presedinte, de asta m-as ocupa prima data,” a afirmat ea, pledand pentru protejarea victimelor si pedepsirea traficantilor. “Dependenta este o boala si nu o infractiune, marii traficanti trebuie pusi la punct si pedepsiti, aceia sunt adevaratii infractori,” a spus Lasconi.

Elena Lasconi a atras atentia asupra impactului devastator al consumului de droguri asupra tinerilor si familiilor lor: “Prea multi tineri isi rateaza vietile si raman neputinciosi in lupta cu dependenta si prea multi parinti plang pentru ca le-au ajuns copiii dependenti. Asta trebuie sa se opreasca!”

USR ramane dedicat sustinerii unui Bucuresti modern si a unor politici nationale care sa puna pe primul loc libertatea, respectul si siguranta cetatenilor. Elena Lasconi promite sa fie vocea celor care doresc un viitor mai bun pentru Romania, bazat pe principii clare si actiuni concrete.

author avatar
Redactia iDevice.ro