X

Netflix Reuneste Vedete Mari intr-un nou Serial Impresionant

Netflix continua sa isi consolideze pozitia pe piata de streaming cu lansarea noului unui nou serial care promite sa atraga atentia a sute de oameni, el avand denumirea, “The Beast in Me”. Vedeta Claire Danes, renumita pentru rolurile din “Fleishman Is in Trouble” si “Homeland”, isi asuma rolul principal si functia de producator executiv al seriei, alaturi de Matthew Rhys, cunoscut pentru performantele sale in “The Americans” si “Perry Mason”.

Netflix spune ca in “The Beast in Me”, Claire Danes interpreteaza rolul Aggie Wiggs, o autoare apreciata care se retrage din viata publica dupa moartea tragica a fiului ei. Incapabila sa scrie, Aggie este perturbata de prezenta unei fantome a fostului ei eu.

Totusi, lucrurile iau o intoarctura neasteptata atunci cand vecinul ei, Nile Jarvis, interpretat de Matthew Rhys, se muta in blocul lor. Nile, un mogul imobiliar renumit si misterios, a fost anterior principalul suspect in disparitia sotiei sale.

Howard Gordon, showrunnerul si producatorul executiv al seriei, a declarat pentru Tudum: „Intotdeauna am apreciat munca lui Matthew, dar vazandu-l cu Claire la primul nostru Zoom m-a incantat in mod deosebit ca a acceptat sa joace rolul lui Nile. Toti asteptam cu nerabdare sa lucram cu el!”

Netflix Reuneste Vedete Mari intr-un nou Serial Impresionant

Netflix dezvaluie ca pe langa Claire Danes si Matthew Rhys, “The Beast in Me” va fi completat de actori de renume precum Brittany Snow in rolul Ninei, sotia lui Nile, si Natalie Morales ca Shelley, fosta sotie a lui Aggie. David Lyons va interpreta agentul FBI Brian Abbot, iar Tim Guinee va juca rolul intimidant al lui Wrecking Ball, o prezenta amenintatoare in viata lui Nile.

Netflix va lansa serialul este creat de Gabe Rotter, cunoscut pentru munca sa la “The X-Files”, si produs in colaborare cu 20th Television. Printre producatorii executivi se numara scriitorul Daniel Pearle, regizorul Antonio Campos, actori celebri precum Jodie Foster, Caroline Baron, Conan O’Brien, Jeff Ross si David Kissinger pentru Conaco.

“The Beast in Me” promite sa ofere telespectatorilor o experienta intensa, explorand teme precum trauma, obsesia si dualitatea naturii umane. Aggie se afla intr-o cautare obsesiva a adevarului despre Nile, urmarind demonii sai interiori in timp ce incearca sa scape de propriii sai demoni. Jocul de-a soarele si pisica dintre personaje adauga un plus de tensiune si mister, facand din acest serial un must-watch pentru iubitorii de thrillere psihologice.

“The Beast in Me” va fi disponibil exclusiv pe Netflix, platforma care continua sa inoveze si sa ofere continut de calitate superioara pentru o audienta globala. Abonatii se pot astepta la episoade pline de rasturnari de situatie si interpretari remarcabile din partea distributiei de top.

This post was last modified on oct. 4, 2024, 9:54 AM 09:54

Disqus Comments Loading...