X

Orange: Surprizele pentru Clienti, ce da GRATUIT Romanilor din Tara

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania cu milioane de clienti la nivelul intregii tari in momentul de fata si afaceri de peste 1 miliard de euro anual in tara, aduce super reduceri si oferte de neratat pentru toti cei care isi doresc sa fie conectati la cele mai noi tehnologii si dispozitive.

Orange deruleaza o campanie speciala pentru cei care decid sa se aboneze la newsletterul sau, astfel ca fiecare abonata la el are sansa sa castige lunar unul dintre cele trei super premii oferite de Orange: un smartphone iPhone 15 128GB Black, un smartphone HONOR 200 5G 512GB Dual SIM sau un smartphone Samsung Galaxy S23 5G 256GB Dual SIM.

Orange: Surprizele pentru Clienti, ce da GRATUIT Romanilor din Tara

Orange spune ca participarea este simpla: te abonezi la newsletter si intri automat in tragerea la sorti pentru aceste dispozitive de top, fiecare fiind recunoscut pentru performanta sa. Fiecare dintre aceste telefoane vine cu caracteristici avansate, camere foto de ultima generatie si capacitate de stocare generoasa, astfel incat sa iti poti pastra toate amintirile si aplicatiile preferate fara griji.

Orange ne transmite ca separat de faptul ca poti castiga premii deosebite, newsletterul iti ofera si acces exclusiv la oferte care nu sunt disponibile publicului larg. Abonatii au prioritate la cele mai noi lansari si la reducerile de sezon, astfel incat sa poata profita de cele mai bune preturi inainte ca acestea sa fie disponibile altor clienti. Orange doreste sa isi recompenseze clientii loiali si sa ii rasplateasca pentru interesul lor constant in tehnologia de ultima generatie si ofertele de calitate.

Orange a facut abonarea usoara, iar beneficiile sunt la indemana ta. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de abonare cu adresa ta de email si vei primi imediat confirmarea pentru abonare. Astfel, vei avea acces rapid la cele mai noi oferte, reduceri si concursuri. Fii mereu conectat la ceea ce conteaza si lasa Orange sa iti aduca cele mai bune oferte direct in casuta ta de email!

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 4, 2024, 2:12 PM 14:12

Disqus Comments Loading...