Netflix Anunta un nou Thriller cu 2 Mega Actori de la Hollywood

Netflix Anunta Thriller 2 Mega Actori Hollywood

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, anunta ca mega-vedetele de la Hollywood, Matt Damon si Ben Affleck, prieteni de la scoala elementara, isi aduc din nou legatura stransa pe micile ecrane, de aceasta data in cadrul platformei uriase.

Netflix sustine actorii faimosi se reunesc pentru un nou thriller criminal intitulat “RIP”, regizat de Joe Carnahan, cunoscut pentru filme precum “Narc” si “Smokin’ Aces”. De asemenea, in distributie se vor regasi si Teyana Taylor si Sasha Calle. Filmul va fi produs de Artists Equity, studioul creat de Damon si Affleck in 2022 pentru a oferi artistilor mai mult control creativ.

Netflix subliniaza ca Matt Damon si Ben Affleck sunt prieteni din copilarie, cunoscandu-se ca vecini in Cambridge, Massachusetts. De atunci au devenit inseparabili, iar prietenia lor a fost o sursa importanta de inspiratie. In 2019, Damon a povestit intr-un interviu cu Conan O’Brien despre momentul in care Affleck l-a ajutat intr-o bataie in curtea scolii, numindu-l pe Affleck un “prieten adevarat”.

Netflix Anunta un nou Thriller cu 2 Mega Actori de la Hollywood

Cei doi au avut parte de multe succese comune, cel mai mare fiind castigarea Oscarului pentru scenariul filmului “Good Will Hunting”. Desi sunt adesea vazuti impreuna, Damon si Affleck au jucat impreuna in doar cateva filme, printre care “Good Will Hunting” si “Dogma” in anii ’90, iar mai recent in “The Last Duel” si “Air”, ambele regizate de Affleck.

Drumul lor de la simple aparitii de figuranti necreditati in “Field of Dreams” pana la mari productii este o poveste fascinanta despre prietenie si succes. Pentru moment, detaliile despre complotul filmului “RIP” sunt tinute in mare secret.

Netflix dezvaluie ca distributia filmului va include nume importante de la Hollywood, printre care: Matt Damon (cunoscut din “Stillwater”, “The Bourne Identity”); Ben Affleck (cunoscut din “Gone Girl”, “Triple Frontier”); Teyana Taylor (“O mie si unu”, “Cartea lui Clarence”); Sasha Calle (“The Flash”, “The Young and the Restless”).

Inca nu a fost anuntata o data oficiala pentru lansarea filmului, insa fanii sunt deja nerabdatori sa vada cum se va desfasura noul proiect al celor doi prieteni. Aceasta colaborare Netflix promite sa fie una exploziva, cu multa actiune si o poveste captivanta.

Damon si Affleck revin cu o poveste puternica, intr-un proiect care isi propune sa readuca magia colaborarii lor pe marele ecran, iar Netflix este locul perfect pentru a face acest lucru posibil. Urmariti-ne pentru mai multe detalii si actualizari despre “RIP”!