Austria si Italia Unite, Nehammer si Meloni iau Decizii de ULTIM MOMENT Vizand Aderarea Romaniei la Schengen

Austria Italia Unite Nehammer Meloni Decizii ULTIM MOMENT Vizand Aderarea Romaniei Schengen

Austria si Italia se reunesc intr-o noua forta in Europa, Karl Nehammer si Giorgia Meloni avand in weekend o intalnire importanta la Roma, actualul cancelar de la Viena discutand cu premierul italian despre migratie si problemele majore pe care aceasta le aduce in Europa, iar desigur ca asta nu e o veste buna pentru aderarea Romaniei la Schengen.

Austria se opune aderarii totale a Romaniei la Schengen, in timp ce Italia o sustine, Giorgia Meloni avand o serie de idei comune cu Karl Nehammer, mai putin cand vine vorba despre blocarea accesului tarii noastre, dar ei vor sa colaboreze pentru a forta Comisia Europeana sa trateze mai serios si mai dur problema migratiei ilegale cu mai multe deportari si controale la granite.

Austria si Italia sunt ca Franta si Germania, fiecare “echipa” fiind o forta redutabila pentru luarea deciziile in Uniunea Europeana, insa nu putem decat sa speram ca aderarea Romaniei la Schengen isi va gasi cumva un loc printre ideile lui Karl Nehammer si Giorgia Meloni, ambii avand planuri radicale cu privire la modul in care Europa ar trebui sa trateze migratia ilegala.

“Eu și Giorgia Meloni suntem acum prieteni. În timpul șederii mele scurte la Roma, ne-am întâlnit spontan la cină. Apreciez asertivitatea și consecvența lor în lupta împotriva migrației ilegale și pentru protecția solidă a frontierelor externe ale UE.

Este extrem de important să avem alături de Austria un partener puternic precum Italia. Suntem amândoi încântați că Austria va oferi și comisarul pentru migrație în viitor, lupta împotriva migrației ilegale este una dintre problemele viitoare ale Uniunii Europene. a declarat actualul cancelar al Auastriei, Karl Nehammer, in urma unei vizite la Roma.”

author avatar
Redactia iDevice.ro