X

Formula 1: Anunturile IMPORTANTE privind Lewis Hamilton si Michael Schumacher, pentru Toti Fanii!

Formula 1 ramane in atentia lumii intregi dupa ce Lewis Hamilton a fost subiectul principal al unui anunt facut de catre seful echipei Williams, James Vowles, acesta afirmand ca Lewis Hamilton este un pilot cu foarte mult talent natural, la fel ca si Michael Schumacher, ceea ce a fost evidentiat de foarte multe ori de-a lungul carierei sale.

Formula 1 este marea iubire a lui Lewis Hamilton, iar comparatia facuta intre el si Michael Schumacher este una cat se poate de normala, mai ales ca ambii piloti au castigat foarte multe turnee de-a lungul timpului, fiind elogiati in repetate randuri pentru rezultatele pe care le-au avut, ceea ce este perfect normal, pana la urma.

Formula 1 nu i-a mai oferit lui Lewis Hamilton satisfactiile din anii trecuti, iar asta pentru ca pilotul britanic nu a mai castigat la fel de multe curse, la fel de des, dar chiar si asa, comparatia cu Michael Schumacher ne arata cat de important ramane pentru F1, mai ales ca va trece la Ferrari si va mai avea acolo multe alte curse prin care va trebui sa treaca.

“Cu Lewis, când ni s-a alăturat, a fost și este și astăzi cel mai mult – din cariera mea Mercedes – cel mai natural talentat șofer cu care am lucrat, inclusiv Michael. Doar atât de mult talent natural. Lewis are o mulțime de talent natural.

El va schimba fiecare setare de pe volan suficient de aproape și o va explora. Uneori îl vei vedea pe Lewis scăzând înapoi și de multe ori când sare din nou înainte, este pentru că a trecut la un set-up cunoscut și acum a revenit la bani. a declarat James Vowles.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 6, 2024, 11:06 AM 11:06

Disqus Comments Loading...