X

Planul Oficial de ULTIM MOMENT al lui Marcel Ciolacu Anuntat pentru Romania

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, si-a depus oficial candidatura la presedintia Romaniei, sustinand ca tara noastra are nevoie de o schimbare profunda. Intr-un discurs incarcat de emotie si angajament, Ciolacu a subliniat nevoia de echilibru si responsabilitate in exercitarea acestei functii supreme in stat.

“A venit timpul sa privim cu echilibru si responsabilitate aceasta demnitate in statul roman. Vin in fata dumneavoastra cu un plan pentru Romania, vin si cu un crez politic si, mai ales, vin cu un angajament moral”, a declarat Ciolacu.

Planul pentru Romania al lui Ciolacu se concentreaza pe cinci prioritati nationale: cresterea veniturilor si a puterii de cumparare, reindustrializarea tarii, finalizarea autostrazilor, protejarea tinerilor de consumul de droguri si apararea drepturilor romanilor din diaspora.

“Cred ca treaba unui presedinte este sa uneasca. Sa uneasca toti romanii in jurul obiectivelor nationale. Acesta este crezul meu politic!”, a adaugat Ciolacu, subliniind importanta unitatii si colaborarii intre cetatenii tarii, indiferent de regiune sau de apartenenta politica.

Marcel Ciolacu a insistat asupra angajamentului sau de a mentine echilibrul, responsabilitatea si transparenta in folosirea fondurilor publice. “Angajamentul meu moral este ca toti romanii vor sti pe ce si de ce se cheltuie banii publici”, a afirmat liderul PSD, criticand opulenta si luxul asociate de multe ori cu functia de presedinte.

Tot astazi, Marcel Ciolacu s-a deplasat in judetul Galati, in localitatile afectate de inundatii, pentru a vedea la fata locului ce s-a realizat pana acum si pentru a discuta cu locuitorii. Ciolacu a felicitat autoritatile locale pentru eforturile depuse si a declarat ca speranta a renascut in aceste comunitati datorita mobilizarii lor rapide.

“Se lucreaza intens la refacerea infrastructurii. Sper ca, in cel mai scurt timp, cele patru poduri, patru podete si cei peste 20 km de drumuri, pentru care au fost alocate 62 de milioane de lei, sa fie refacute complet. De asemenea, se lucreaza si la consolidarea terasamentelor si refacerea portiunilor deteriorate ale caii ferate pe ruta Galati – Barlad”, a mentionat Ciolacu, insotit de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Liderul PSD a subliniat ca evaluarea completa a pagubelor va fi transmisa la Bruxelles pana la 1 noiembrie, iar fondurile europene obtinute, aproximativ 1,5 miliarde de euro, vor fi folosite pentru refacerea integrala a infrastructurii si realizarea unor amenajari hidrotehnice necesare pentru protejarea comunitatilor.

In final, Marcel Ciolacu a multumit pompierilor, militarilor si tuturor fortelor de interventie care au fost prezente inca de la inceput si au ajutat comunitatile afectate. “Stiu ca nu a fost usor! Dar efortul lor se vede cu ochiul liber – drumurile sunt curatate, iar malul a fost scos in mare parte din casele si curtile oamenilor”.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 6, 2024, 12:07 AM 00:07

Disqus Comments Loading...