X

Raiffeisen Bank isi Rasfata Clientii, Decizia Importanta Anuntata pentru Milioane de Romani

Raiffeisen Bank, una dintre institutiile cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa ii rasplateasca pe multi dintre clientii sai in perioada 02 septembrie – 15 octombrie 2024 cu sansa de a castiga o experienta VIP la Marele Premiu de F1 din Qatar. Campania, lansata sub sloganul „Traieste cursa la maximum!”, indeamna utilizatorii sa plateasca cat mai des cu cardul Visa emis de Raiffeisen Bank pentru a-si creste sansele de castig.

Raiffeisen Bank spune carice tranzactie realizata cu un card Visa Raiffeisen – fie el de debit sau credit – ii poate aduce pe participanti mai aproape de o experienta unica la una dintre cele mai prestigioase competitii de Formula 1 din lume. Pe langa sansa de a asista la cursa din Qatar, castigatorii ar putea sa ii intalneasca personal pe pilotii Visa Cash App RB, oferindu-le astfel o experienta de neuitat.

Raiffeisen Bank spune ca tot ce trebuie sa faci pentru a participa este sa platesti cu cardul tau Visa Raiffeisen oriunde – fie ca e vorba de cumparaturi fizice sau online, sau chiar de plati cu wallet-ul din telefon. Fiecare tranzactie, indiferent de valoare, iti ofera o sansa in plus la tragerea la sorti. Mai multe plati inseamna mai multe sanse de castig!

Raiffeisen Bank isi Rasfata Clientii, Decizia Importanta Anuntata pentru Milioane de Romani

Campania include o gama larga de carduri Visa: Debit Lei, Debit USD, Debit EUR, Debit Gold, Debit Platinum, Credit Standard, Credit eMAG, Credit Platinum si Credit Signature. Astfel, orice posesor de card Visa Raiffeisen are ocazia de a se bucura de beneficiile acestei promotii exclusive.

Raiffeisen Bank afirma ca pe langa sansa de a castiga experienta VIP la Marele Premiu de F1 din Qatar, Raiffeisen Bank iti ofera si alte motive sa platesti cu cardul. Ai cardul mereu la indemana, fie in portofel, fie direct in wallet-ul digital din telefon. Platile sunt rapide si simple, fie ca esti la supermarket, la metrou sau in autobuz – nu mai trebuie sa iti faci griji pentru bani ficsi sau pentru rest.

Mai mult, cu aplicatia Smart Mobile, poti sa-ti monitorizezi usor toate tranzactiile. Daca inca nu ai cardul Visa adaugat in wallet-ul tau digital, il poti integra rapid direct din aplicatia Smart Mobile. Nu rata sansa de a trai adrenalina F1 la cel mai inalt nivel! Cu cat platesti mai des, cu atat te apropii mai mult de o experienta unica in Qatar!

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 8, 2024, 1:59 PM 13:59

Disqus Comments Loading...