X

Samsung Surprinde Intreaga Lume, de ce si-a Cerut Scuze in mod Public

Samsung, gigantul tehnologic mondial, a emis recent o declaratie oficiala prin care isi cere scuze clientilor, investitorilor si angajatilor pentru performantele companiei care au fost sub asteptarile pietei.

Samsung, prin managementul sua, recunoaste ca a cauzat ingrijorare in randul partilor interesate cu privire la competitivitatea tehnologica fundamentala si viitorul companiei. “Multi oameni vorbesc despre o criza la Samsung. Noi, cei care conducem afacerea, suntem responsabili pentru toate acestea”, a mentionat conducerea in declaratie.

Samsung subliniaza ca are o istorie bogata de depasire a provocarilor si crizelor, transformandu-le in oportunitati. Samsung se angajeaza sa foloseasca situatia actuala ca un punct de plecare pentru o noua etapa de crestere si inovatie.

Pentru a depasi dificultatile curente, managementul intentioneaza sa se concentreze pe restabilirea competitivitatii tehnologice de baza. “Tehnologia si calitatea sunt esentiale pentru noi si nu vom face compromisuri in aceste domenii”, a afirmat compania.

Samsung Surprinde Intreaga Lume, de ce si-a Cerut Scuze in mod Public

Samsung isi propune sa investeasca in dezvoltarea de noi tehnologii si sa imbunatateasca calitatea produselor existente. De asemenea, compania doreste sa adopte o abordare proactiva, pregatindu-se temeinic pentru viitor si reinnoind spiritul de inovatie si pasiune care a caracterizat-o de-a lungul timpului.

Un alt aspect important mentionat in declaratie este revizuirea culturii organizationale si a modurilor de lucru. Samsung intentioneaza sa reconstruiasca o cultura bazata pe incredere si comunicare deschisa.

“Vom expune problemele identificate si vom purta discutii constructive pentru a le rezolva”, a subliniat managementul. Compania isi exprima, de asemenea, dorinta de a comunica mai activ cu investitorii si de a mentine un dialog constant cu toti partenerii sai.

In incheiere, Samsung si-a exprimat increderea ca, prin asumarea provocarilor si implementarea schimbarilor necesare, va transforma criza actuala intr-o noua oportunitate de crestere. “Va rugam sa ne acordati sprijinul si incurajarea voastra, astfel incat Samsung Electronics sa poata demonstra din nou forta sa”, a concluzionat compania.

Aceasta miscare reprezinta un pas important pentru Samsung in eforturile sale de a-si restabili pozitia pe piata si de a recastiga increderea clientilor si a investitorilor.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 8, 2024, 2:10 PM 14:10

Disqus Comments Loading...