Ungaria: Masurile Obligatorii de ULTIM MOMENT Cerute de Orban, Grabind Aderarea Romaniei la Schengen

Ungaria Masurile Obligatorii ULTIM MOMENT cerute Orban Grabind Aderarea Romaniei Schengen

Ungaria lui Viktor Orban anunta conditia obligatorie pentru ca marea problema a Uniunii Europene sa fie rezolvata, mai exact cea privind migratia ilegala, iar asta pentru ca premierul ungar spune ca este obligatoriu ca migrantii sa fie tinuti la granitele UE inainte de a fi primiti pe teritoriul european, masura putand ajuta aderarea Romaniei la Schengen.

Ungaria cere, prin Viktor Orban, ca masurile pentru care militeaza de multa vreme Giorgia Meloni si Karl Nehammer, sa fie puse in practica, iar toti migrantii fara vize pentru tarile UE sa fie tinuti in centre la granitele UE pana cand cererile de azil le sunt procesate, asa fiind redusa migratia ilegala si ajutata aderarea Romaniei la Schengen, in final.

Ungaria nu vine cu vreo cerere noua, ci doar cu una care are menirea de a pune si mai multa presiune pe Comisia Europeana, dar si pe procesul de aderare a Romaniei la Schengen, pentru ca nu toate statele sunt de acord cu aceste masuri, iar atentia va fi indreptata spre o noua lupta pentru implementarea acestor masuri in cadrul UE.

“M-am infundat pana in gat în “baia de sânge” a dezbaterii despre migrație de ceva timp. Din 2015, spun același lucru: putem încerca tot felul de pacte, dar există o singură modalitate de a controla migrația centrele externe. Până când vom fi de acord că oricine vrea sa intre în UE trebuie să se oprească la frontierele externe.

Până când cererea de azil lor va fi acceptata, nu vom opri vreodata migrația. Singurii imigranți care stau afară sunt cei pe care nu-i lăsăm să intre. Dar până la urmă va exista un acord între state pentru a avea hotspot-uri externe.”

author avatar
Redactia iDevice.ro