X

Austria: Presiunea de ULTIM MOMENT cu Masuri Urgente Cerute UE, Ajutand Aderarea Romaniei la Schengen

Austria cere o serie de noi conditii de ultim moment de la Comisia Europeana din cauza problemelor majore cu care se confrunta UE in momentul de fata, iar asta pentru ca, Gerhard Karner spune din nou ca este nevoie de o intarire a procedurilor pentru deportarile rapide ale celor care nu au drept de sedere, ajutand intr-un fel si aderarea Romaniei la Schengen, poate chiar in 2024.

Austria cere imediat si o noua politica de migratie mai stricta si mai echitabila in Europa, impreuna cu permiterea deportarilor catre Syria si Afganistan, de unde vin foarte multi migranti, Gerhard Karner si Karl Nehammer sustinand aceasta propunere controversata, iar Romania poate avea aderarea la Schengen in totalitate grabita substantial de acest lucru, in final.

Austria a semnat si un document, impreuna cu alte state ale UE, prin care se cere si incheierea de noi acorduri cu tari din Africa si Orientul Mijlociu pentru a preveni migratia, aderarea Romaniei la Schengen fiind adiacenta tuturor acestor eforturi, insa ea poate fi grabita substantial, daca aceste masuri vor putea fi puse rapid in aplicare la nivel european.

“Vrem un sistem de azil echitabil și credibil necesită deportări consecvente. Persoanele cărora nu li se permite să rămână trebuie să își îndeplinească obligația de a părăsi țara. Oricine nu cooperează trebuie să se confrunte cu consecințe.

Continuăm să promovăm dezvoltarea unei politici de migrație mai stricte și, prin urmare, mai echitabile în Europa. Ca și în cazul procedurilor de azil din țările terțe și al discuției despre deportările în Siria și Afganistan, de această dată inițiativa vine și din Austria. Europa trebuie să efectueze mai multe deportări mai repede și mai mult.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 9, 2024, 7:55 PM 19:55

Disqus Comments Loading...