X

Formula 1: Planul lui Lewis Hamilton pentru Retragere Anuntat de catre Pilot

Formula 1 il tine ocupat pe Lewis Hamilton in momentul de fata, insa pilotul echipei Mercedes deja se gandeste la retragere, care va avea loc cel mai ma probabil de la Ferrari, astfel ca a anuntat in mod oficial o noua initiativa prin care se alatura unui brand ce produce mancare pentru animale, promovandu-le produsele in intreaga lume.

Formula 1 l-a facut bogat pe Lewis Hamilton, insa britanicul e dornic sa-si continue succesul inclusiv in afaceri, asa ca o colaborare cu o companie care produce mancare pentru animale pare sa fie cea mai buna decizie pentru el, mai ales ca si el are un animal de companie si este iubitor de animale, deci era normal sa vedem aceasta masura.

Formula 1 este marea iubire a lui Lewis Hamilton, asa ca e de asteptat ca el sa mearga intr-o asemenea directie, mai ales ca dupa plecarea din cursele F1, milioanele de dolari pe care le castiga in momentul de fata vor trebui sa vina dintr-o alta parte, iar aceasta initiativa ar urma sa fie doar una dintre cele privind afacerile in care va fi implicat.

„Sunt încântat să anunț că Roscoe și cu mine am făcut echipă cu @bramblepets, prima hrană proaspătă 100% pe bază de plante pentru câini. Sănătatea este foarte importantă pentru mine și aceleași standarde se aplică atunci când vine vorba de Roscoe.

Am investit în Bramble pentru că îndeplinește aceste standarde. Este făcut din ingrediente curate, formulate de nutriționiști veterinari și are știința pentru a o susține. Cel mai important, lui Roscoe îi place. Nivelurile lui de energie sunt mai mari, blana este mai strălucitoare și pielea mai sănătoasă. Parcă ar fi din nou un cățel.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 9, 2024, 1:23 PM 13:23

Disqus Comments Loading...