X

Kaufland isi Rasplateste Clientii, ce Alege sa dea Gratuit la Zeci de Mii de Oameni

Kaufland, cel mai mare lant de hypermarket-uri din Romania, ii anunta in mod oficial pe milioane de romani din toata tara, ca daca aleg sa faca oricand cumparaturi de peste 50 de lei au sansa de a participa la un nou concurs cu premii atractive.

Kaufland spune ca, pe langa faptul ca sunt inscrisi automat pentru cele 55.555 de premii puse in joc, clientii pot invarti zilnic “Roata Brandurilor Bune” in aplicatia Kaufland, pentru a castiga reduceri la brandurile participante. Tot ce trebuie sa faci este sa scanezi Kaufland Card la casa de marcat, iar lucrurile bune vor veni mai usor ca niciodata!

Kaufland dezvaluie ca fiecare bon de cumparaturi in valoare de peste 50 de lei iti ofera sansa de a invarti roata norocului. Astfel, clientii au posibilitatea de a castiga zilnic reduceri atractive la brandurile participante, iar 500 de norocosi vor primi cuponul special de 100 de lei. Este o oportunitate excelenta pentru a beneficia de produse la preturi reduse si pentru a castiga premii suplimentare in timpul cumparaturilor obisnuite.

Kaufland isi Rasplateste Clientii, ce Alege sa dea Gratuit la Zeci de Mii de Oameni

Daca detii deja un Kaufland Card fizic de cel putin jumatate de an si l-ai folosit macar o data in acest timp, Kaufland te invita sa treci la varianta digitala. Dupa ce descarci aplicatia “Kaufland – oferte si noutati” si te conectezi cu datele folosite pentru cardul fizic, vei primi un cupon de reducere in valoare de 40 de lei.

Acest cupon poate fi activat direct din aplicatie si poate fi folosit la urmatoarea ta cumparatura de peste 41 de lei. Utilizatorii Kaufland Card digital au parte de beneficii suplimentare, precum promotii personalizate create special pentru ei si cupoane care pot fi activate rapid si simplu din aplicatie. In plus, prin aplicatie, clientii sunt intotdeauna la curent cu cele mai noi oferte, astfel incat sa nu rateze nicio promotie importanta.

Pe toata durata campaniei aniversare, clientii Kaufland pot primi asistenta pentru descarcarea si configurarea aplicatiei. Reprezentantii din magazin sau colegele de la biroul de informatii sunt disponibili sa te ajute sa instalezi aplicatia si sa te conectezi rapid cu datele tale.

Odata aplicatia instalata, poti descoperi si activa cuponul de 40 de lei reducere pentru a-ti incepe cumparaturile intr-un mod si mai avantajos. Nu rata aceasta oportunitate de a economisi si de a te bucura de reduceri si premii! Kaufland face cumparaturile mai interesante si mai profitabile, oferindu-ti sansa de a castiga si a beneficia de oferte atractive.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 9, 2024, 12:10 AM 00:10

Disqus Comments Loading...