Netflix Confirma Data de Lansare pentru Sezonul 2 al Unui Serial foarte Popular

Netflix Confirma Data Lansare Sezonul 2 Unui Serial Popular

Netflix a anuntat cu entuziasm lansarea primelor imagini din cel de-al doilea sezon al serialului de succes “The Night Agent”, care va cuprinde zece episoade captivante. Bazat pe romanul lui Matthew Quirk, serialul il urmareste pe Peter Sutherland (interpretat de Gabriel Basso), un agent FBI de nivel inferior care lucreaza intr-un subsol al Casei Albe.

Viata lui monotona ia o turnura neasteptata atunci cand telefonul care nu suna niciodata incepe sa sune, aruncandu-l intr-o conspiratie periculoasa ce ajunge pana la Biroul Oval. La debut, serialul a ocupat locul intai in topul productiilor TV in limba engleza de pe Netflix, acumuland 168,71 milioane de ore vizionate in prima saptamana si intrand in top 10 in 93 de tari.

Creatorul si showrunner-ul Shawn Ryan a declarat cu ocazia reinnoirii pentru sezonul 2: “Receptia extraordinara a serialului a fost o bucurie imensa si se datoreaza distributiei noastre, scenaristilor, regizorilor, echipei si partenerilor nostri de la Sony Pictures Television si Netflix. Suntem extrem de mandri si entuziasmati sa incepem lucrul la sezonul 2 pentru a impartasi noile aventuri ale programului Night Action cu fanii nostri.”

Noul sezon continua evenimentele palpitante din primul sezon, unde eforturile lui Peter de a salva presedintele ii ofera sansa de a deveni un adevarat agent de noapte. Lucrand in cadrul organizatiei secrete Night Action, Peter este propulsat intr-o lume plina de pericole, unde increderea este o resursa rara.

Netflix Confirma Data de Lansare pentru Sezonul 2 al Unui Serial foarte Popular

Productia pentru sezonul 2 al serialului “The Night Agent” s-a incheiat. Inainte de finalizarea filmarilor, echipa a distribuit o fotografie cu Gabriel Basso pe platou si un videoclip in care actorul zboara cu un elicopter, sugerand scene de actiune spectaculoase.

In ultima scena a finalului primului sezon, Peter se afla intr-un avion, indreptandu-se spre prima sa misiune ca agent de noapte. Night Action este un program secret sub coordonarea presedintelui, destinat investigarii cazurilor pe care agentiile traditionale nu le pot rezolva. Rose Larkin (Luciane Buchanan), fost CEO in Silicon Valley si interesul amoros al lui Peter, il conduce pe pista inainte de plecarea sa, lasand in aer intrebarea despre viitorul relatiei lor.

“Este una dintre marile intrebari la care vrem sa raspundem in sezonul 2”, a mentionat Ryan. “Ce inseamna pentru Peter sa plece intr-o noua aventura, probabil in strainatate, in timp ce Rose se intoarce in California pentru a-si urma din nou visele in Silicon Valley? Avem deja cateva idei initiale.”

Alaturi de Basso si Buchanan, Amanda Warren se alatura distributiei in rolul lui Catherine, o veterana a programului Night Action. Ea este responsabila de instruirea si supravegherea agentilor de noapte, inclusiv a noului recrut Peter Sutherland. Inteligenta, discreta si determinata, Catherine este o aparatoare feroce a agentilor sai, dar intampina dificultati in a castiga increderea lui Peter, care se confrunta cu probleme de tradare dupa experientele din sezonul 1.

Serialul a fost deja reinnoit pentru un al treilea sezon, care este programat sa inceapa productia la Istanbul la sfarsitul anului 2024, urmand sa se mute la New York in 2025. Ramaneti alaturi de noi pentru toate noutatile despre “The Night Agent”—considerati acest articol ca propriul vostru dosar personal.