Telekom isi Rasfata si Rasplateste Clientii, Decizia Importanta Anuntata de catre Operator

Telekom Rasfata Rasplateste Clientii Decizia Importanta Anuntata Operator

Telekom marcheaza cinci ani de la lansarea aplicatiei MyAccount printr-o campanie speciala, dedicata clientilor sai fideli. Prin aceasta aplicatie, utilizatorii au posibilitatea de a-si gestiona abonamentele si cartelele cu usurinta, fie de pe telefonul mobil, fie de pe desktop.

Telekom spune ca pentru a sarbatori aceasta realizare, Telekom ofera sansa de a castiga unul dintre cele 555 de carduri cadou oferite in colaborare cu partenerii sai. Clientii Telekom sunt invitati sa participe la tragerea la sorti prin simpla utilizare a aplicatiei MyAccount. Pana pe 25 octombrie, acestia trebuie sa realizeze una dintre actiunile care permit inscrierea in campanie.

Telekom spune ca acestea constau in plata facturii prin contul MyAccount din aplicatia mobila sau website; reincarcarea unei cartele Telekom din contul MyAccount; sau reinnoirea serviciilor direct din aplicatia mobila sau de pe website.

Telekom isi Rasfata si Rasplateste Clientii, Decizia Importanta Anuntata de catre Operator

Telekom afirma ca aceasta campanie include premii in valoare totala de 68.050 de lei, impartite in 555 de carduri cadou pentru cumparaturi. Mai exact, 214 carduri au o valoare de 150 de lei fiecare, 340 de carduri sunt in valoare de 100 de lei fiecare, iar marele premiu este un card cadou de 500 de lei.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care se va desfasura in maximum zece zile lucratoare de la incheierea campaniei. Telekom isi exprima recunostinta fata de toti utilizatorii care au fost alaturi de companie de-a lungul anilor si care continua sa foloseasca aplicatia MyAccount pentru a beneficia de flexibilitatea si controlul necesare gestionarii serviciilor de telecomunicatii.

Aceasta campanie este un mod prin care Telekom Romania isi reafirma angajamentul fata de clientii sai si ii rasplateste pentru loialitate cu premii atractive si oportunitatea de a sarbatori impreuna o etapa importanta in evolutia serviciilor digitale oferite de companie.

author avatar
Redactia iDevice.ro