X

Formula 1: Schimbarile Promise de Mercedes pentru Lewis Hamilton Inaintea MP din Austin

Formula 1 va continua in perioada urmatoare, iar Lewis Hamilton este in centrul unui anunt important al Mercedes, venit de la directorul James Allison, acesta afirmand ca echipa sa face o serie de modificari importante pentru a continua seria victoriilor recente, in speranta ca vor fi castigate din nou curse de catre echipa.

Formula 1 nu i-a mai adus lui Lewis Hamilton bucuriile din anii trecuti, insa Mercedes spune ca isi va da toata silinta pentru a-I oferi pilotului masinile potrivite pentru castigarea curselor, iar mai jos puteti vedea ceea ce spune directorul Mercedes in legatura cu schimbarile care sunt pregatite pentru masini inaintea cursei de la Austin, SUA.

Formula 1 impune echipelor sa faca in mod constant modificari pentru a ramane relevante si a castiga curse, iar Lewis Hamilton isi pune bazele in promisiunile sefilor de la Mercedes pentru a putea castiga ultimele curse in cadrul carora va participa, mai ales ca urmeaza sa plece in curand la Ferrari, deci are interesul de a obtine victorii.

“În pauză, vom încerca să ne dăm seama cum să atenuăm ceea ce ne-a suferit în weekendul trecut, cum să ne dăm seama cum să facem ca anvelopele să meargă mai bine pe astfel de circuite de supraîncălzire și vom face, de asemenea, destul de mult. Este de muncă pentru a aduce împreună ultimul nostru upgrade al sezonului.

Avem un set destul de substanțial de noutati pentru mașina pentru Austin și sperăm că ne va oferi un weekend decent acolo. Așa că trebuie să oferim toate acestea și să ne pregătim pentru ultimele curse ale anului. Lewis a avut o carieră care cred că nu va fi egalată niciodată de niciun alt șofer.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 11, 2024, 1:54 PM 13:54

Disqus Comments Loading...