Apple Anunta o Premiera Impresionanta, pentru un Produs Controversat

Apple Anunta Premiera Impresionanta Produs Controversat

Apple, una dintre cele mai mari si mai valoroase companii din intreaga lume, a decis sa anunte o foarte importanta premiera despre care lumea trebuie sa stie, deoarece a dezvaluit recent o serie de noi episoade, filme, seriale si spectacole muzicale care vor debuta gratuit pe Apple Vision Pro, toate prezentate in formatul inovator Apple Immersive Video.

Apple spune ca aceasta tehnologie media utilizeaza videoclipuri 3D de rezolutie ultra-inalta si sunet spatial pentru a oferi o experienta cu totul unica, punandu-i pe spectatori in centrul actiunii. Primul scurtmetraj narativ capturat in Apple Immersive Video, intitulat “Submerged”, este acum disponibil.

Apple subliniaza ca, scris si regizat de Edward Berger, regizor premiat cu Oscar, “Submerged” urmareste povestea unui echipaj de submarin din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, prins intr-o lupta tensionata pentru supravietuire. Utilizatorii Apple Vision Pro se vor putea simti ca parte a echipajului, fiind plasati in mijlocul unui submarin, intr-o experienta profunda si captivanta care redefinește storytelling-ul vizual.

Apple a anuntat si o colaborare speciala cu artistul de sapte ori certificat de diamant, The Weeknd, pentru a lansa luna viitoare o experienta muzicala captivanta, sarbatorind lansarea noului sau album mult asteptat, “Hurry Up Tomorrow”. Mai mult, Apple va debuta o serie de concerte intitulate “Concert for One” la sfarsitul acestui an, oferind spectacole intime ale unor artisti de top, printre care si cantareata si compozitoarea britanica RAYE.

Apple Anunta o Premiera Impresionanta, pentru un Produs Controversat

Apple va lansa noi episoade ale serialului “Adventure”, in care sportivi de pionierat fac fata unor provocari uimitoare. Aceste noi episoade sunt asteptate sa fie disponibile spre sfarsitul acestui an. “Apple Immersive Video permite utilizatorilor Apple Vision Pro sa experimenteze urmatoarea generatie de spectacole sportive, documentare si muzicale.

Suntem incantati sa lansam in premiera urmatoarea generatie de filme narative cu ‘Submerged’, un film captivant al regizorului vizionar Edward Berger,” a declarat Tor Myhren, vicepresedinte Apple pentru Comunicații de Marketing.

Edward Berger, regizorul castigator al Oscarului, a declarat: “Apple Immersive Video este un mediu minunat care extinde orizontul povestirii. Vision Pro m-a inspirat sa spun o poveste intr-un mod care nu era posibil inainte, iar in acest proces, a schimbat modul in care echipa mea si cu mine ne gandim la crearea unei povesti. Aceasta tehnologie captivanta va schimba viitorul filmului.”

“Submerged” a fost filmat pe parcursul a trei saptamani, in locatii din Praga, Bruxelles si Malta, folosind un set de submarin de 23 de tone, construit special pentru a recrea in detaliu navele din al Doilea Razboi Mondial. Echipa de productie a utilizat efecte speciale si scenarii complexe pentru a asigura o experienta imersiva autentica, expunand camerele Apple Immersive Video la scantei, abur, apa si foc.

Pentru a oferi o perspectiva din culise asupra realizarii filmului “Submerged”, Apple a pregatit si un scurtmetraj care dezvaluie cum echipa si distributia au colaborat pentru a crea aceasta drama captivanta si plina de actiune, disponibila exclusiv pentru utilizatorii Apple Vision Pro. Aceasta este doar inceputul unei noi ere in storytelling-ul cinematografic, iar utilizatorii Vision Pro se afla in avanpostul acestei revolutii.